Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černá komedie o rodinném rozvratu je dílem nezávislého režiséra Hala Salwena, jenž se do diváckého podvědomí zapsal snímkem HALÓ, TADY DENISA. Jeho snímek, který tempem i struktorou připomíná staré crazy komedie a gotesky, se točí kolem odhalování manželské nevěry, na něž se nabalují další gagové situace - honička za useknutým prstem, zpackaná bankovní loupež nebo znemožnění známé televizní moderátorky. (Kryšpín)

(více)

Recenze (9)

Chino 

všechny recenze uživatele

Díky ohromujícímu přívalu komicky sprostých slov v první půli filmu, jenž svým množstvím trumfoval snad i Peklo na Zemi, šlo ze začátku skutečně o dobrou zábavu. Škoda, že se konec změnil v ukrutně nudnou a bezduchou záležitost. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taketo male jednoduche a hlavne zabavne filmy mi dnes strasne chybaju. Preco sa uz netocia? Jednoducha zapletka o odseknutom prste behom ktorej manzelsky par riesi krizu svojho vztahu a zaroven zazije kopec sialenych prihod. Skvely kasting. Liev Schreiber a Caroleen Feeney predvadzaju kvalitne vykony. Ale najviac ma uchvatila postava lupiča, ktory prepadne banku a nie je schopny povedat jedinu vetu bez ultimativnych zabavnych nadavok. Vysledok nie je ziadne veldielo ale prijemny zabavny maly film. 7/10. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý nízkorozpočtový film kdysi uvedený na ČT 2 o jednom docela normálním manželském páru, který se pohybuje z jedné extrémní situace do druhé. Začne to standardní diskuzí manželů, která vyústí v honbu za useknutým prstem. Děj se přesouvá do banky, která je vzápětí vykradena poněkud hovadským lupičem a kolotoč událostí nedá na sebe dlouho čekat. Nakonec se dočkáme špičkového pojetí manželské krize v tzv. survival (ha ha) situacích. Film je prošpikován sadou ultra hutných hlášek, zvlášť dementní zlodějíček se činí (skvělý Danny Hoch), jsou zde třeba určité zvraty a komplikace typické například pro klasické francouzské komedie, ale film i dokáže sklouznout do nudnějších vod. Přesto si snímek, pokud někdy dojde k nějaké repríze, rád a s chutí zopakuji. Dávám lepší čtyři hvězdy a malé bezvýznamné plus pro mladého Liv Schreibera v jeho první velké komediální roli. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Všetko bolo vynikajúce - nápad, scenár, dialógy, zvuková stopa ... Je to pohľad do ľudskej povahy a charakteru. Irónia, sarkazmus, čierny humor odhaľujú absurdnosť nášho každodenného života. 6/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama