Reklama

Reklama

Čínská brána

  • USA China Gate (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ke konci francouzké války v Indočíně je skupina žoldáků najata, aby nedaleko čínské hranice na nepřátelském území vyhodila do vzduchu sklad zbraní. Míšenka Lucky Legs, která se živí pašováním, jim přislíbí pomoc. Výměnou za ni chce dostat svého syna do Ameriky. (ajx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový celkem standardní válečný film v malé produkci, kdy je hodně patrné, že se natáčelo v studiu. Snímek je trochu moc americko-propagandistický, ale tak s tím se dalo v této době docela počítat. Zachraňují to docela zajímavé postavy, které jsou dobře zahrány svými představiteli, kdy Angie Dickinson je asi nejlepší. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Hysterická antikomunistická agitka plná špatně umístěných dokumentárních záběrů, fotek Stalina, patetických proslovů o vlastenectví, ubohých kulis a toporných hereckých výkonů. Armádní objednávky vám možná zajistí spokojené stáří, ale někdy byste měli myslet i na to, že za peníze byste tomu oslizlému chlapovi na rohu asi nevykouřili, zatímco před zakázkou strýčka Sama už nedočkavě rozepínáte poklopec. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Dobře napsaný a jistou rukou zrežírovaný film, v němž se objeví slovní odkaz na Fullerovu zkušenost z druhé světové války: jako voják pěchotní divize s názvem Big Red One se účastnil osvobození zajateckého tábora v Sokolově. Sumu svých vlastních válečných zážitků zpracoval později v mistrovském díle Velká červená jednička. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama