Reklama

Reklama

450kg sestry

(pořad)
  • USA 1000-lb Sisters
Reality-TV
USA, 2020, 42 min

Obsahy(1)

Sestry Amy a Tammy Slatonovy jsou morbidně obézní a potřebují jít na operaci ke snížení nadváhy. V současnosti provozují úspěšný YouTube kanál, který je jejich jediným zdrojem příjmu. Kvůli nadváze se však téměř nemohou pohybovat. Nyní jsou tyto temperamentní rodačky z Kentucky odhodlány zhubnout, aby mohly podstoupit operaci a navždy změnit svůj život. Podaří se sestrám Slatonovým za pomoci bariatrického chirurga dr. Proctera z Atlanty dosáhnout svého cíle a dokázat ostatním, že jsou této změny schopny? (Discovery Channel)

(více)

Recenze (7)

B3n 

všechny recenze uživatele

Pri prvom pohľade sa dá, samozrejme, ohŕňať nad sestrami nosom. Sú ľahkovážne, všežravé a hlavne tučné, enormne tučné, keďže celý život tlačia do seba veľké množstvá potravy, zloženej hlavne z tukov a polotovarov, takže v istom okamihu dosiahnu hmostnosť spolu 1000 libier, teda cez 450 kg. Pri druhom pohľade však vidíme prerod. Z nič neriešiacich prežieračok sa stanú zodpovedné dospelé osoby. Ak chcú ísť na podviazanie žalúdka, musia najprv schudnúť. To pre nadpriemerné američanky nie je vôbec ľahké, pretože v starom režime už raňajky mávali veľké ako celodenné jedlo pre štvorčlennú rodinu. U jednej zo sestier to bola túžba po dieťati, ktorá v nej zlomila flákačku, u druhej musela prísť klinická smrť a zlyhanie dýchania. Obidve sa však spamätali. A o tom prerode je tento seriál. Ako bonus sa zoznamujeme aj s celou ich tučnou rodinou. Ich brat, ktorý už v detstve ako 14-ročný vážil vyše 180 kg, podstúpil rovnakú operáciu u rovnakého doktora, schudol za rok 90 libier (váži teraz 130 kg), čo je úctyhodný výkon. Tá zmena prístupu k životu je to, čo robí tento seriál zaujímavým. A dovolím si aj trošku zašpekulovať, že je to podobenstvo o zmene civilizačnej paradigmy, ktorá nás čaká. Kto sa dokáže zmeniť, prežije v zdraví. Kto na to bude kašľať, čaká ho pri držaní sa starých poriadkov hrôza. ()

Bieseger 

všechny recenze uživatele

Naprosto šokující, dech beroucí sonda do života Americké rodiny. Do rodiny kde dietní soda vám zaručí krásnou postavu, což se potvrzuje tím že štíhlejší členové rodiny mají jenom ideálních 200kg. Sonda do rodiny která svou 130 kilovou dcerku brala na vyšetření nádorů na čele, ale po zjištění že je to jenom extrémní množství tuku neviděla problém. Do rodiny kde novopečená maminka hystericky brečí nad stavem její domácnosti zatímco asertivní šváb se rozhodne kolem ní proběhnout jako mistr foto bombingu. TLC zachytilo naprosto neuvěřitelnou podívanou která se dá přirovnat pouze ke zkáze Titaniku, ať už objemem nebo váhou. A člověk musí vidět, aby mohl uvěřit že slečna s váhou dospělého zdravého koně upřednostňuje vztahy s jejími ebonickými obdivovateli nad vyhlídkou že bude žít déle než 3 roky. ()

Reklama

Hexa 

všechny recenze uživatele

Tam je všechno! Pro milovníky freak show parádní podívaná. A jako bonus objevíte, co všechno jsou schopní ´Muricani sežrat + vás přejde chuť. Absolute win. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama