Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškolák Justin Pendleton, velmi inteligentní, ale samotářský student a jeho spolužák, bohatý a sebevědomý Richard Haywood, jsou kamarádi a připravují dokonale promyšlenou vraždu. Jejich obětí se stane náhodně vybraná mladá žena, jejíž mrtvé tělo policie objeví v lese. Případ vyšetřuje energická a velmi neústupná Cassie a její mladý kolega Sam Kennedy. Richard tajně sleduje vyšetřovatelku a Justin přesně předvídá všechny kroky policie při vyhodnocování podstrčených důkazů. Cassie sice instinktivně Richardovi nevěří, její nadřízený jí však zakáže bohatého mladíka dál sledovat. Nastražené stopy usvědčují z vraždy školníka Raye, který údajně spáchal sebevraždu. Přestože nesmí pokračovat ve vyšetřování již uzavřeného případu, přesvědčí kolegu, aby jí pomohl. Na základě dalších stop donutí nadřízeného, aby souhlasil s jejich zadržením. Když už se zdá, že se vyslýchaní mladíci přiznají, objeví se Richardův právník a policie je musí oba propustit. Díky své inteligenci je pro chlapce velkou hrozbou a brzy zjistí, že ve svém dokonalém plánu měli přece jen jednu malou trhlinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Skvělá krimi o rozkrývání brutálního činu dvou chladnokrevných mladistvých vrahů, kteří si jen pro potvrzení mnoha svých teorií zavraždí mladou tipovanou dívku. Vrazi dostávají za protivníka talentovanou kriminalistku a jejího partnera, kteří nakonec musí oba mladíky poštvat proti sobě, aby případ vyřešili. Jenže je tu ještě jedna věc, kdo z nich onu dívku vlastně zavraždil..?!! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

ZBERATEĽ KOSTÍ+INSOMNIA Epizóda z nemeckého detektívneho seriálu stojaca na mladých hercoch. Sandra Bullock ako herečka nedokáže na seba upriamiť toľko pozornosti, aby zakryla jednoduchosť scenára a režisérsku neistotu, ale vždy je to lepšie ako pokusy Angeliny Jolie... Film sa oplatí vidieť hlavne kvôli dvom mladíkom a zaujímavému skladaniu pribehu vraždy. Keby koniec nevyznel príliš "poučne", zvažoval by som aj štvrtú hviezdu (pretože možnosť na mrazivý záver tu bola). Skrátka ak chcete spáchať dokonalú vraždu, toto je ďaľší z filmou, ktorý by ste si mali pozrieť, aby ste sa vyhli zbytočným chybám... ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zistenie, že som film videl pred siedmimi rokmi a pamätal si naň iba matne bolo rovnako nepríjemné, ako neschopnosť rozpomenúť sa na príčinu pôvodného dvojkového hodnotenia. Vražda podľa plánu vôbec nie je zlý film nakrútený zbytočne. Ja viem, námet je neoriginálny, záver béčkový, Sandra Bullock trápna, Ben Chaplin nevýrazný a Michaelovi Pittovi to viac svedčalo vo Funny Games USA, ale ... Ryan Gosling demonštruje, ako by mal vyzerať herecký výkon, dej celkom slušne odsýpa, stopáž je neprepálená a konečné tri hviezdičky sú zaslúžené. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Díky faktu, že víme vrahy prakticky od začátku filmu, jsem čekal nějakou pointu, která otřese veškerými základy filmu. Zvrat se ale nedostavil a já zkoukl dějově možná trochu tuctovou, ale jinak velice dobře zrežírovanou a zahranou kriminálku. Sandra po delší době ve vážné roli a začínající Ryan Rosling, který už tehdy ukázal své herecké kvality. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

slušný štandard (no v podstate typický predstaviteľ či dobrý priemer) v žánri thriller (ťahajúci sa miestami do psychologického) s klasickou réžiou, klasickým scenárom a klasickou dramaturgiou, vcelku zvládnutými policajnými výkonmi (za mojej mladosti obľúbená Sandra, po ktorej sa u mňa načas zľahla zem bola vcelku fajn) a veľmi dobre uhranou rolou Richarda Heywooda mladým talentom Goslingom, nenáročné no vcelku pohodové sledovanie na sobotnú noc ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se od 27. února do 21. května 2001 v americkém státě Kalifornie. (BMW12)

Reklama

Reklama