Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

packa 

všechny recenze uživatele

Tuhle šílenost dokáží nejvíce ocenit ti, kteří někdy s ještěrkou pracovali, aniž by na ni měli papíry. V mém případě to byly příjemné dva roky. Dva roky jsem porušoval snad všechny předpisy, které měly v Klausově podání tak fatální následky. Je s podivem, že jsem stále bezúhonný občan s čistým trestním rejstříkem :-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kolikrát jsem viděl mladého Klause, jak se snaží neudělat nějakou blbost se svou ještěrkou, ale moc se mu to teda nedaří. Je to hodně vtipně udělaný kraťas a přitom velmi poučný. Ukazuje hlavní body co se smí a nesmí dělat s ještěrkou, ale aby to nenudilo, tak k tomu slouží právě krvestříkající fórky. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

dobře a poučně udělaný "instruktážní" film pro ještěrkáře. Trochu kazí dojem, že je to vlastně parodie na skutečný školící film, ale s autentickým komentářem, prostředím a hudbou. Přesto takto nejspíš působí víc a následky chyb jsou dovedeny do absurdna. Takže 4hvězdičky jsou víc než adekvátní. [ PŘÍBĚH: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

totálny úlet - jeden z najnápaditejších a najvtipnejších filmov do 10 minút aké som v poslednom čase videl. brutálna (po všetkých stránkach toho slova) zábava. oveľa lepšie ako francúzski Bagman, pretože tu nešlo o predvádzanie prvoplánovej brutality aby sa ukázala schopnosť robiť triky, tu išlo o nápad a o vtip ()

Ivec 

všechny recenze uživatele

Realita:Prebieha štvrtý deň kurzu VZV a všetci účastníci sa tvária ako by už nemohlo nič pozitívne zvrátiť priebeh nudne začatého postupu inštruktora. "Ešte vám pustím jeden film, ale budete musieť čítať"- zahlási inštruktor. "Pre kerého krista pozerať na film s titulkami?"- hovoríme si všetci.Film: Nemecky hovoriaci maník (dôležitý), odovzdá preukaz VZV osobe, ktorá je značne vyškolená, ale "bohužial" je to Klaus. Sranda sa môže začať. Jedna chyba , druhá chyba, tretia chyba.... :)) Ruky vpi.i , nohy v pi.i... hlava tam tiež ... a gore ako vystrihnuté z diel Petra Jacksona(Bad taste,...). Krvi skoro ako naozaj, ale trošku menej. Načo titulky ? Bola to super prdel a ešte som sa pritom "na vlastné oči" presvedčil, čo obnáša nedodržanie predpisov (aspoň tých základných). Ako krátkometrážny film za 5*. A ako inštruktážne video pre ľudí, čo chcú papiere na VZV za 10*.... JE TREBA VEDIEŤ DO ČOHO LEZIEŠ... :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama