Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku ako vystrihnute zo socialistickeho instruktazneho videa (v Nemecku o to silnejsie, ze hlas, ktory pocujeme patri Egon Hoegenovi, ktory realne za sociku nahovoril take videa). Postupne sa to vsak otaca inym, tym "spravnym" smerom a zaver je uz tazka zabava. :) Paradicka. PS: Odhadovany rozpocet 90 000 EUR. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to je jakási parodie, a v některých chvílích je doopravdy vtipná. Dokonce i na místech, do kterých bych to sám neřekl - např. krvavé scény, ty jsou ale pojednané se špetkou nadsázky. Ovšem i tak mě něco říká, že tato devítiminutovka je celkem nadhodnocena. Tento minifilm se právě díky onomu nadhledu blíží k nadprůměru, ale jen velmi zdálky, proto jen ty tři hvězdy. ()

Reklama

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE: Instruktážní, zkratkovité, geniální. Gagy jak z němého filmu. Krve jak z vola – spíše z menšího stáda. Počet mrtvol na minutu filmu překoná i Tarantina. Díl první Ještěrka a její lidé, díl druhý Samotná, smutná ještěrka? Těším se, až tvůrci zpracují instruktážní film pro letecké společnosti. Obloha zůstane jen pro ptáky.  PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Viděla jste někdy, madame, toho svého jak s lesklýma očima jde se zbrusu novou hračkou pro kutily do dílny jí vyzkoušet? Viděla jste pak i to ponížení v jeho očích, potom, co jste mu zastavila krev a ovázala rány, když se plížil kolem a štrachal v krabici hledajíc “Návod na použití”? Tušíte vůbec, jaké to je, když technický imbecil musí pracovat se strojem??! JÁ ANO, bohužel. A nejen díky tomu snímku. ()

ABLABLABLA

všechny recenze uživatele

Popravdě nemám ani páru, jak tento snímek ohodnotit. Na jednu stranu je to krásná parodie instruktážních videí se samými sympaťáky, celé to skvěle graduje, až to dospěje do nádherného konce - projížďka na vidlicích vstříc západu slunce. Na druhou stranu mi to přišlo neskutečně nechutné a odporné, a to tak že moc, až odpadově, a to mi nedovolilo se ani jednou zasmát - prostě to nešlo, spíše jsem byla znechucena. Takže raději nehodnotím, protože za nápad a provedení bych dala 4*, ale pocitově bych dala odpad! ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Jak byste odstranili přilepenou čínskou nudli z košile? Odpověď najdete v tomto instruktážním videu. Úchylný, geniálně morbidní černohumorný minifilm, stylizovaný jako instruktážní video nejmenované německé společnosti, zaměstnávající řidiče vysokozdvižného vozíku. S doprovodem neuvěřitelně infantilní hudby si, milé děti, ukážeme, co všechno se při takové směně Forklift Drivera Klause může stát a jak moc to někdy může být brutální podívaná, kolik je při tom rozsekaných těl a nožů v hlavě :) Mimo celkové geniality asi nejlepší voiceover v dějinách filmu :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama