Reklama

Reklama

Nad krajinou

(pořad)
  • Česko Nad zimní krajinou
všechny plakáty

Obsahy(1)

Letecké záběry volně plynoucí krajiny Čech a Moravy. (TV Prima)

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

Sám jsem si jednou zaplatil stejný vyhlídkový let s kamarádkou z letiště aeroklubu Příbram k Šumavu a zpět. Na výběr jsme měli ze čtyř okruhů. Na toho se z pohodlí domova pěkně díívá, ale zážitek není stejný jako v letadle. Některé krajiny mi lahodí oku, zemědělské vůbec. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Formát převzatý ze stanice Sport5. pozdních hodin,kde byly záběry vysílané např. z můstku plovoucího trajektu v zálivech anebo kabiny strojvedoucího na trati po ubíhající okolní krajině ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tohle měl být dokument pro televizi? Špatně sestříhané záběry z horizontálně umístěné kamery na křídle Cessny. Po posledním vzletu najednou končí kdesi u Bojova, tam kde najdeme Kadláčkovu chatu. Jinak se letělo klasicky nad Krumlovem, Šumavou s Lipnem a přes Prachatice na sever ke Slapům. Ale autoři si nedali ani práci vložením titulků či komentářem, je slyšet jen motor letadla! To není ani vtipné, natož profesionální. Toto homevideo patří leda na YouTube. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hned po vlacích (které zatím běží jenom na Sport 5, stejně jako lodě a tramvaje) můj nejoblíbenější formát slow TV. Na Sport 5 to teda mám o něco radši, ale to na ČSFD bohužel není. Každopádně i ta verze na Primě, ta česká, má něco do sebe a funguje stejně příjemně a stejně relexačně. A jak jsem psal už u jiného podobného "pořadu", nic lepšího v televizi podle mě ani nechodí. Jinak se podepisuji pod komentář uživatele Arccos, napsal to podle mě skvěle a plně s ním souhlasím. Bohužel mám dojem, že ti, jenž dali odpad, formát slow TV ani nepochopí. Za sebe ale dávám 5* ()

Arccos 

všechny recenze uživatele

Toto je formát slow TV, žádný dokument. A jako příjemné slow TV funguje dokonale. Asi by si to měli uvědomit všichni, co tu rozdávají odpady. ()

Reklama

Reklama