Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (130)

choze 

všechny recenze uživatele

Není to antifilm jako poslední Charlieho andílci, jen průměrný ženský akčňák. Zápletka nepřekvapí a jen vysílá postavy na exotické lokace a do akce řešit obvyklý špionský stuff. Postavy nezaujmou, ale ani neiritují a na herečky se dobře kouká a odehrají si svoje. A akční scény nejsou úplně marné, ale ani nijak zázračné - rozpočet 75 mega není vidět, z filmu si nebudete nic pamatovat a mnohem víc by mu to slušelo na nějaké online platformě než v kinech. Postavy Kruger a Chastain mě ale bavily a jak si Kruger na marockém tržišti poradila se zabijáky bylo super. Klidně bych si s nimi dal pokračování, ideálně pokud by Kinberga nahradil nějaký schopnější scenárista a režisér. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Scenár plný B-čkových nápadov a riešení, miestami nie príliš fungujúcimi prvkami. Akčné scény mnohokrát idú „len s polovičným plynom“, jediný silnejší moment príde len pred záverom. Záver je však bez väčšej sily. Niektoré scény nie sú dotiahnuté do konca, charaktery postáv sú „klasické“ a ploché, ich dimenzie dobre známe z iných (podobných) filmov. Bohužiaľ, skvelé herečky z Á-čkovej ligy len plytvajú svoj čas (je smutné, že pre J. Chastain je to druhý neúspech v rade akčných filmov – minule jej nevyšla Ava). Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Holky (po čtyřicítce) v akci! Jessica Chastain coby producentka filmu kontaktovala Diane Kruger, Penélope Cruz, Lupitu Nyong´o a Bingbing Fan, jestli by si nechtěly zahrát v něčem akčním. A holky nejprve zkontrolovaly svoji váhovou hmotnost a před zrcadlem vypnutí pokožky a tvorbu vrásek, načež uznaly, že je to výtečné. A tedy směle můžou prezentovat svůj zralý sexappeal. A honbu za diskem s potenciálně škodlivým obsahem pro lidstvo mohou absolvovat po rozličných kontinentech bez drastických diet. Každý divák si vybere na herečkách svoji přednost. Diana má úchvatné poprsí, Jessica má lepou postavu, Penélope oslnivou hřívu, s Lupitou a Bingbing zažije v posteli exotiku. Když se v jednom filmu sešlo takové oslnivé ženské obsazení, není divu, že mužské herecké protějšky proti nim nemají velkou šanci zaujmout. Nějaké známky diváckého zaujetí sice vykazoval Sebastian Stan, který nejdříve zmizel ze scény, aby pak předvídatelně vstal z mrtvých, ale ani on nedokázal naplno překonat přítomné dámy. A Jason Flemyng se také příliš nezmohl na větší odpor proti ženské přesile. Dirigování dam si vzal režijně na starost Simon Kinberg, který nevsadil na spektakulární akci. Dal větší přednost kontaktním bitkám, přestřelkám a honičkám. Chtěl si zřejmě hlavně odpočinout od svého produkčního kolotoče, kdy produkuje jeden film za druhým, přičemž mu na režírování nezbývá už čas. Dvě hodiny utekly svižně. Ovšem s návratem agentek a jedné psycholožky zpět do akce už moc nelze počítat. Je ale hlavní, že se taková pěkná ženská elita sešla v jednom filmu, akčně si zařádila a pak se zase rozešla do jiných filmů. 10/10 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Uvažujem, kedy už konečne skončí éra týchto babských akčných filmov, v ktorých 55-kilové (a v tomto prípade aj -ročné) buchty mlátia a strieľajú 100-kilových vytrénovaných mamľasov, akoby sa nechumelilo. Aspoň keby to inak bol dobrý film, ale kdeže - idiotský scenár s príšernými dialógmi, hrozne natočenou akciou, otravnými hérečkami a hneď dvoma zloduchmi v podaní bielych chlapov. Koľko ešte katastrofálnych prepadákov tohto typu musí vzniknúť, aby Hollywood pochopil, že naozaj nikoho nezaujímajú? ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ajeje,viditelne pojdem proti vacsine,ale tu na CSFD to nie je nic nove,dovodom je,ze tento akcny thriller ma velmi prekvapil,siel som do toho s tym,ze to bude dalsia nudna americka prestrelka,ale nebola,aj napriek dvojhodinovej stopazi to zbehlo ako voda,zapletka bola fajn,obcas prisiel nejaky ten zvrat,herecky boli presvedcive a aj sympaticke,hlavne Penelope Cruz,cim je starsia,tym je viac je*atelna,aspon jedna z mala znamych hviezd,ktora si nedo*ebala ksicht po*ebanymi plastikami,natocene to bolo dobre a potesil ma aj zaver,cize,ci sa to niekomu paci alebo nie,mam to v prdeli,davam plnu patku,dohovoril som...:-) ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu odkazuje na Agenta 355, což bylo kódové jméno neidentifikované špiónky, která bojovala za Patrioty během Americké revoluce. (peeteno78)
  • Film byl původně koncipován jako televizní seriál. Dokonce byl natočen i pilotní díl, ve kterém ztvárnila hlavní roli Somerset O'Neal. Seriál ale nikdy nebyl dotočen. Největší změnou oproti seriálu je postava německé agentky. Ta byla v seriálové verzi původem z Francie. (peeteno78)
  • Postava Marie mluví anglicky, německy a francouzsky. Její představitelka Diane Kruger hovoří plynně všemi třemi jazyky. (peeteno78)

Reklama

Reklama