Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 2
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (101)

P.J.2 

všechny recenze uživatele

No! Nečekané překvapení ze stáje Marvelu. To co vypadalo jako alternativní epizodky se pak spojilo ve vydařený konec a já jsem nadšený protože jsem to vůbec nečekal, o to víc musím pochválit nápad, který teda vyšel na jedničku a asi musím dohnat resty ze sérií které jsem neviděl jelikož mi něco říká že teď teprve Marvel rozjíždí něco epického. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nezaujaly a uvažovala jsem, že nebudu pokračovat. Naštěstí se to postupně zlepší a nakonec dává série smysl i jako celek. Nejlepší je jednoznačně Strange a zombíci. Docela mi i sedla změna tónu u komediálně laděného Thora. Akorát ten úplný závěr s vdovou mi přišel dost trapný a místy mě moc nebavila akce. Ale nechci do toho úplně šťourat, celkově jsem si to užila. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik možností s "what if" konceptem měli, a jediné co dokázali vymyslet je že místo Thanose bude Ultron, a ti klasičtí hrdinové budou vypadat trochu jinak. Wow, tolik fantazie. A samozřejmě celé je to ještě o několik řádů nesmyslnější než originál, ale to už principiálně vychází ze samotného konceptu. /// S02 - První díl o dost lepší než první série - tradiční superhrdinský kýč potlačený na minimum, je to mnohem víc normální neonoir cyberpunk, jen s pár známými bizarními postavičkami. Průměr v rámci žánru, ale pořád zlepšení... které bylo VELMI dočasné. Druhý díl a i všechny po něm už jsou zase návratem do toho předchozího bahna a ještě hlouběji. Animace je lepší, ale příběhy tak debilní a hlavně absolutně nevyužívající možností konceptu seriálu, že i na tak krátké ploše to diváka až uráží a nudí. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Solidní jednohubky ze světa alternativních vesmírů neboli multiverse MCU. Ale kdo nemá nakoukáno, vůbec nebude vědět, která bije. Líbí se mi, že se z velké části podařilo sehnat hlasy herců, kteří hráli ve filmech. A líbí se mi, že v jiných realitách neskončilo vždy všechno happy endem (spíš to mělo sad beginning) a i klaďasové jsou často záporáci a zabíjejí ve velkém a taky jsou zabíjeni, taky docela ve velkém... a pak si uvědomíte, že to, co je v klasickém MCU, je ta jediná realita, kde dopadne vždy všechno dobře... nebo nejlíp, jak to jde. Sice se mi tyhlety kraviny kolem multivesmírů příčí, ale dává to tomuhle seriálu nekonečné možnosti. A taky se jich dočkáme. Jo, bylo to zábavné a oceňuji i celkem povedený humor. Raději ale moc nepřemýšlet. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

seriál se velkým potenciálem (a nejen díky zvolené formě),který je ale naplno využit až v posledních dvou epizodách.Ty nabízí extrémní smršť a jsou s přehledem nejlepší z celé série.Předchozí epizody sice také nejsou špatné,některé jsou dokonce výborné (čtvrtá epizoda),ale jsou to spíš takové hříčky parafrazující to co známe jen s jinými - přesto ale skoro stejnými postavami...70% ()

Galerie (168)

Zajímavosti (142)

  • V této epizodě si někdo poprvé všimne přítomnosti The Watchera. (Kubaaa97)
  • Každá replika, kterou vysloví Tony Stark, Clint Barton a agent Coulson těsně před příchodem Yellow Jacketa, jsou doslovně převzaté z filmů Iron Man 2 (2010) a Thor (2011). (Kubaaa97)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama