Reklama

Reklama

Recenze (4)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

V tomto případě nadšení kolegů určitě nesdílím. Jediné, co lze na tomto filmu ocenit, bylo určité napětí a samotný závěr, kdy se konečně ta mimozemská hmota objevila, jinak šlo o celkem nic neříkají a nezajímavé drama ženy prchající před dopadením, aniž by věděla proč. Být to hitchcockovská detektivka, fajn - tady ale mělo jít o něco úplně jiného. A v tomto duchu to hrubě selhalo. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Název Space Master X-7 láká spíš k výletům do vesmíru, ale opak je pravdou. Až na počáteční kratičký výlet jedné rakety, se celý děj odehrává na Zemi. Společně s britským X: The Unknown se jedná o další film se stejným tématem jako daleko známější The Blob, který je ovšem z těchto tří filmů nejmladší. Za nejzábavnější můžu označit určitě X: The Unknown, ale celkově mne filmy na toto téma zatím příliš nenadchly. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Docela napínavá detektivka, jakoby dokumentárním stylem... o nahánění osoby, která nevědomky přenáší zavlečenou agresivní mimozemskou plíseň, která hrozí vyhubit lidstvo. A jelikož nikdo nechce vyvolat paniku, hledají ji v souvislosti s úmrtím vědce, který plíseň zkoumal. Dotčená žena utíká, protože se bojí, že ji hledají jako vražedkyni. Zní to pitomě, ale docela se na tenhle paranoidní, naivní a skoro až velkorozpočtový film dalo koukat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film na první pohled vypadá jako klasické béčkové sci-fi, ale hodně rychle se promění v thriller, kde nevinná žena musí utíkat před policií, aniž by cokoli provedla. Jen nechtěně přenáší mimozemskou plíseň. Bylo by to dobré, kdyby měl tenhle film alespoň špetku napětí a trochu vás strhnul. Tohle se mi nestalo a celkové pronásledování je spíše zdlouhavé. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama