Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve starém pavlačovém domě jsou léta sousedy Novákovi a Bartáčkovi. Novákovi se rádi vytahují před ostatními nájemníky a nevynechají jedinou příležitost, jak si vystřelit z Bartáčkových. Starý činžák jim k jejich záludnostem poskytuje příležitostí víc než dost. Oba páry si před sebou neustále na něco hrají. Nováková tvrdí, že jde do kosmetického salónu, ale ve skutečnosti se jde ucházet o práci uklízečky. Bartáček se zase vydává za ředitele podniku, ale ve skutečnosti je v něm pouze skladníkem. Jejich vzájemné naschvály nakonec přerostou v otevřený boj. Pokus o příměří, vyhlášený poté, co je jejich starý dům zbourán a obě rodiny dostanou byt v paneláku, má jen krátkého trvání. Manželským dvojicím jsou přiděleny byty vedle sebe. A letitý kolotoč zlomyslností se rozjíždí nanovo. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Pitomec

Pitomec (hodnocení, recenze)

Skvělá ukázka reálného socialismu, když každý každému záviděl i nos mezi očima.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Nejlepší stejně bylo... ''Všechno jsem slyšel, nech to na mě uvidíš,uvidíš.. ťuk,ťuk,ťuk KDO JE?? Tady karkulka... Já vás'' a to co potom následovalo :-DDDDDDD

gombarix

gombarix (hodnocení, recenze)

V tomto filmu je docela k neuvěření, že nejenže byli Peterka a Kopecký ve skutečnosti prakticky stejně staří, ale Peterka dokonce o pár měsíců starší!

Reklama

Reklama