Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V křoví se najde tělo neznámé ženy, která má u sebe kokain. Policie odhalí její identitu a zjistí, že nebyla drogově závislá. Je pohřešována naráz hned dvěma muži. Manželem a milencem. Vyšetřování ukáže, že oba měli motiv vraždit. Žena se totiž nemohla rozhodnout, se kterým z těchto dvou mužů chce žít. Nevěděla, jestli dát přednost rodině, nebo své nové velké lásce. Tom se seznámí se svojí novou sousedkou Karolínou. Zdá se, že ji její přítel fyzicky týrá, a tak se jí Tom snaží pomoct. Zjišťuje, že Karolína znala oběť případu, který vyšetřují. Tento fakt ale kolegům zamlčí. V Tomovi se zároveň znovu probouzí náklonnost k Janě. U Jany se pocit staré křivdy mísí se sympatiemi, které vůči Tomovi rovněž cítí, i když si je odmítá připustit. Navíc by jejich vztah znamenal komplikaci v práci. A ona si komplikovat život rozhodně nechce. Zejména když zná Strouhalův postoj vůči své osobě. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pavla Gajdošíková hraje svou usměvavou psychopatku naprosto skvěle, a nebýt jí, stojí celý tenhle díl za velké nic. Až takové nic, že moje žena šla v průběhu z nudy spát. Kdo je pachatel se opět žel dá odhadnout velmi brzy, navíc na jeden díl je tady těch náhod (A to i těch na konci nevysvětlených.) až moc. A co vůbec nepochopím - proč policisté neudělají to, co všichni policisté přednostně u každé vraždy, totiž se prověří důkladně všechny rodinné vazby mrtvého/mrtvé! Jak směšně pak vyznívá rozhovor v garáži, že o sousedce měl říct šéfovi a předvolat ji, když ta už měla být minimálně jako svědek předvolaná automaticky hned druhý den po nálezu těla! Navíc humor opět nula, tváří se tady všichni vážně jak prdel, včetně Leimbergerové, která snad dostala příkazem, aby se ani jednou neusmála a nepůsobila nikdy za žádnou cenu alespoň trochu sympaticky. A že si na sebe s tím malým prďolou s přehazovačkou navzájem myslí - who cares? Kdejaký dialog Zadražila s Khek měl daleko větší a vtipnější grády, i když nešlo o kdovíco. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To takhle jednou ráno vytopíte sousedku a za pár hodin se na druhém konci Prahy najde mrtvola, a nakonec se zjistí, že ta mrtvá je švagrová této sousedky, která ji zabila. Náhoda nebo trapnost? Myslel jsem, že se děj seriálu odehrává v Praze, a ne v Dolní Lhotě, kde by se snad taková náhoda mohla stát. Druhá domovní prohlídka a Strouhal po 20 sekundách najde ve vitríně nastrčenou vražednou zbraň, konec domovní prohlídky. Vražedkyně je neuvěřitelně mazaná a koberec na kterém zavraždila švagrovou vyhodí do popelnice před svým domem. Nebylo by dobré už konečně povolat nějakého poradce, který už někdy něco vyšetřoval, aby ty příběhy nepůsobily tak trapně a komicky??? ()

Reklama

Reklama