Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

(Pod)průměrná akční podívaná, která je zajímavá hlavně tím, kde se odehrává, a Karlem Gottem. Mám pocit, že Anthonyho Hopkinse natáčení vůbec nebavilo - a nedivím se tomu. Pokud tvůrci chtěli, aby vzniklo něco jako Nepřítel státu, tak bohužel. Přesto se několik světlejších okamžiků najde, ne každá akční scéna je špatná a pár dobrých vtípků pobaví. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný film, nevím proč hodnotím čtyřmi hvězdičkami, tak si to pojďme odůvodnit. První hvězdička za Prahu a okolní českou krajinu, kterou jsme v takovém množství asi v jiném americkém filmu neviděli. Druhá hvězdička za vedlejší roli Marka Vašuta. Ta třetí je za Anthonyho Hopkinse, který nepředvádí nějak extra výkon, ale na hvězdičku to stačí. A ta poslední, to už vážně cucám z paty, třeba za ústřední hudební motiv.... ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Poměrně zatracené zklamání. Po celou dobu, až na závěr, je pořád na co koukat. Ať už na trapně vtipkujícího Rocka nebo na Prahu, nenudil jsem se. Ovšem přemrskaný akční závěr mi přišel totálně mimo. Není zajímavý, ani zábavný, jen prostě je. Honička po české vesničce potěší, ale určité nelogičnosti se přehlédnout nedají. Jednou a dost. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Náhodou celkem slušný film. Až na těch pár chyb a otřesný překlad názvu do češtiny (to by se rovnou všechny filmy odehrávající v Praze mohly jmenovat např: Mise: Praha (Mission: Impossible), apod.). Ksichty Petra Jákla a Marka Vašuta mě pěkně rozesmívaly. Jinak, velmi zajímavá dvojice: Anthony Hopkins a Chris Rock. Tihle mi do toho fakt sedli. "Vítejte v Praze." "Je to tu stejně hnusný, jako v Jersey." ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímek mě přes příliš nenadchnul. Vše působí jakoby strojeně a krom toho mě i scény umístěné v České republice také moc nerozjařily. Skutečně jsem se divil Anthonymu Hopkinsovi - má tohle to vůbec zapotřebí? Scénář je taky poměrně mizerný. Za pozornost snad stojí jen hudba, ujde i kamera. Prostě takový ankční průměr, nemastný - neslaný... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Když Jake vyhraje šachy nad protivníkem, který pak hodí peníze na stůl, je vidět, že pozice figurek je jiná, než v záběru o několik vteřin později, ačkoliv na šachovnici nikdo nesáhnul. (Musak)
  • Když Jake Hayes (Chris Rock) a Oakes (Anthony Hopkins) odjíždějí po střelbě z haly a přejíždí dřevěný "most", je vidět, že sledovací zařízení nespadlo, ale už je na místě položené. (BalbiJirka)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama