Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Je taká motlidba..."Ó pane, nie som hoden..."Presne toto mi napadlo pri pohľade na A. Hopkinsa, ktorý sa v akčných scénach trápi a vo všetkých ostatných kolegov herecky preskočil natoľko, až mu to muselo pripadať nudné. Je super, že aspoň pár Američanov zistilo, kde je Česká republika. Potešia i známe miesta, na ktorých sa natáčalo, takže aspoň z tohto dôvodu je to zaujímavejšie, než by za iných okolností bolo. No povedzme, že nie som Čech ani Slovák, známe miesta mi nehovoria nič, Vašuta nepoznám a už musím tento film brať ako neskutočne naivnú zlátaninu, ktorá je v konečnom dôsledku čiernou škvrnou na filmografii nielen Hopkinsa, ale i inak skúseného J. Schumachera. Záverečný trápny príhovor balkánskeho mafiána bol iba klincom do rakvy. Nakoniec všetko dobre dopadlo. Američania opäť zachránili celý svet a my sa im za to pekne klaňajme. Kde by sme bez vás boli, že? Nakoniec slabé tri, ani neviem začo. Snáď za Hopkinsa a tie spomínané známe miesta, ale verte, že sú to asi najslabšie tri hviezdy , aké som kedy dal. Keby som bol Maďar, dávam dve. 50%. ()

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla Česká spojka mnohonásobně lepší, než ve skutečnosti je, pokládal bych si otázku, kdo dostal ten hloupý nápad, obsadit do akční role agenta CIA Anthony Hopkinse, když se do ní absolutně nehodí. Jelikož tomu ale tak není a film je mdlý a nudný, pokládám si jinou otázku: Jakým inkoustem byl (ne)scénář sepsán, že se jím nechal Anthony omámit a roli vzal?! Praho, co jsi Hollywoodu udělala, že se mu v tvé magické náruči nedaří?.. (xXx, Liga vyjímečných, Mission Impossible..) ()

Reklama

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky ... tady jsem si užívala snad jen pohledu na sira Hopkinse(!), který tady podle mě ztrácí možnost se nějak herecky projevit - možná zcela dobrovolně. Rádoby tvrdej chlap je mi tady v jeho podání proti srsti. Nápad dvojčat je sympatický, ale neoriginální. Hodně keců, samej kýč. Ráda se čas od času na film podívám, ale nic hlubšího mi nedává. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Poměrně zatracené zklamání. Po celou dobu, až na závěr, je pořád na co koukat. Ať už na trapně vtipkujícího Rocka nebo na Prahu, nenudil jsem se. Ovšem přemrskaný akční závěr mi přišel totálně mimo. Není zajímavý, ani zábavný, jen prostě je. Honička po české vesničce potěší, ale určité nelogičnosti se přehlédnout nedají. Jednou a dost. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Náhodou celkem slušný film. Až na těch pár chyb a otřesný překlad názvu do češtiny (to by se rovnou všechny filmy odehrávající v Praze mohly jmenovat např: Mise: Praha (Mission: Impossible), apod.). Ksichty Petra Jákla a Marka Vašuta mě pěkně rozesmívaly. Jinak, velmi zajímavá dvojice: Anthony Hopkins a Chris Rock. Tihle mi do toho fakt sedli. "Vítejte v Praze." "Je to tu stejně hnusný, jako v Jersey." ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Rýže v Jakeovým uchu během svatební scény mizí a opět se znovu objevuje. (Musak)
  • Původně se měl film jmenovat "Black Sheep". Tak už se ale jmenuje jiný film, tak byl název změněn na "Bad Company". Nakonec tvůrci zjistili, že i toto jméno už bylo použito. Rozhodli se ale, že už ho nezmění. (duklak2)
  • Jake Hayes (Chris Rock) nosí hodinky značky Hamilton Khaki Chronograph. (dyfur)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama