Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. Breathe In, Breathe Out - Ali/St. Lunatics [3:50] ,2. 911 - Gorillaz/D12/Terry Hall [5:49] ,3. B.O.B. - Outkast [5:06] ,4. 6 Million Ways to Live - Dub Pistols [5:03] ,5. Tonite - Next [4:09] ,6. Na Na - Pretty Willie [4:13] ,7. Anything For You - Jaheim/Duganz [3:51] ,8. All Out of Love - Jagged Edge [3:52] ,9. It's Killing Me - Blu Cantrell [3:45] ,10. To Keep This Life - Rama Duke [4:03] ,11. Excess - Tricky [3:45] ,12. Don't Touch - Ko-La/Tricky [3:34] ,13. My Crew - Supervision/Blind Gotti [4:28] ,14. BMBBO - Trevor Rabin [4:57], ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný – krystalicky čistě průměrný film. Ani od hereckého kalibru jakým Anthony Hopkins je nic nečekejte, jeho nevýraznost je až zarážející. Kdo mě ale zklamal nejvíce jsou samotní scénáristé. Nedokázali ze sebe vymáčknout ani jednu „cool“ hlášku nebo originální vtípek či nápad. Samotnému Joelu nic vytýkat nemohu, díky jeho tempu a vytrvalosti film jako celek drží řádně pohromadě. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Bad Company je príliš rozťahaný a monotónny akčňák o agentoch. Nemá ani také grády, ani taký sofistikovaný scenár, ani takú atmosféru, ani také akčné scény ako prvá Mission: Impossible. Neoriginálna rutina bez gradovania. Ani mentorský potenciál osobnosti Anthonyho Hopkinsa v nej nie je využitý. Na jeho mieste mohol byť ktokoľvek iný a nič by sa nezmenilo. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Schumacherova tvorba je pro mně tak trochu záhadou. Na straně jedné je schopen vybrat si zajímavý scenář a přetavit ho v naprostou pecku, jako byly TELEFONNÍ BUDKA, 8 MM a VOLNÁ PÁD, na straně druhé až moc často koketuje s průměrností. Bad Company je totiž akčňák, který nemá co nabídnout. Scenář je plný klišé, předvídatelný a ty stokrát viděné konce ve stylu ´v poslední sekundě´ mně unavují. Hopkins na tom musím být už hodně špatně, když bere takhle mizerně napsané role, ale když už je teda bere, tak by aspoň mohl předstírat , že ho to baví. Působil unaveně a naprosto bez zájmu. A nějaké klady? Možná těch pár pěkných záběrů, které vypadaly jako reklama cestovní kanceláře na zájezd do Prahy. Což je na jeden film trochu málo, řekl bych....PS: Nemám rád přehrávajícího elementa Chrise Rocka, ale v tomhle filmu se dal překvapivě přežít. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jednim slovem blbost.Horší dvojici než je Anthony Hopkins a Chris Rock jsem ve filmu už dlouho nevidě. Hopkins je dobrej herec, ale tohle mu přiliš nevyšlo a jako tajnej agent nemá budoucnost, to samý se dá říct i o Chrisu Rockovi, akorát že ten dobrej herec neni a ještě k tomu je šíleně trapnej a jeho ukeconst neni vtipná. Děj je stupidní, nesmyslnej a zbytečně protahovanej a všechno to je završený nejubožejší pasáží filmu kdy si Rock pamatuje deaktivační kód k bombě podle šachových tahů a sedadel na stadionu, asi se z něj během filmu stal z vymaštěnýho černocha, kterej prodává lístky génius. To byla fakt parádní jízda, snad už to dávat nebudou ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V záběru v kladenské hale je možné si všimnout, že v dolní části obrazovky jsou vidět koleje pro kameru. (Mr.Hudson)
  • Ve filmu je uvdeno, že Kladno je vzdáleno od Prahy přibližně 72 km. Ve skutečnosti je to však okolo 30 km. (Mr.Hudson)
  • Jeden z posledních filmů, který se natáčel ve World Trade Center (dvojčatech). I kvůli tomu byla po teroristických útocích 11. září 2001 premiéra přesunuta o půl roku. (duklak2)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama