Reklama

Reklama

Batman a Robin

  • USA Batman & Robin (více)
Trailer

Obsahy(1)

Milionář Bruce Wayne, který se skrývá pod maskou Batmana, se musí postavit vědci Victoru Friesovi, jenž se po nehodě v laboratoři změnil ve zločinného Mr. Freeze. Ten musí udržovat svou teplotu na bodu mrazu a v bizarním ledovém sídle se pokouší najít lék pro svou hibernovanou manželku. K provozu laboratoře, a zejména pak svého mrazícího brnění, potřebuje diamanty, které uloupí a ani Batman s Robinem mu v tom nedokáží zabránit. Protože jeho spotřeba diamantů je obrovská, podaří se Batmanovi vlákat ho do pasti na aukci a zajmout. K útěku mu pomůže Poison Ivy, dříve dr. Isley, která hodlá nastolit na Zemi vládu rostlin. Poison nabídne Freezemu spojenectví, nehraje s ním však čestně. Odpojila totiž od přístrojů jeho ženu a svedla to na Batmana. Mr. Freeze přísahá, že se pomstí a zmrazí svým novým vynálezem nejen Batmana, ale i celý Gotham a po něm celý svět. Pokud mu v tom chtějí Batman, Robin a jejich nová spolubojovnice Batgirl zabránit, nesmějí zaváhat ani na okamžik. (TV Nova)

(více)

Diskuze

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Aby ste sa všetci neposrali z toho že im tam dali tie bradavky...

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

hele to je právě hrozně individuální, klidně at to má někdo v oblíbených...to je uplně v pořádku, však o nic nejde....každému se líbí něco jiného....stejně jako každej hodnotí filmy podle jiných svých měřítek někdo podle toho jak se mu film líbil a někdo podle toho kdo to režíruje a které studio to natočilo....

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

chlape pozri nato 15 to maju v oblubenych ako si to len mohly dovolit sak pre teba to je sracka jak sa to moze niekomu pacit 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Nevka

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Pro mě je to díky Arnoldovi a Umě daleko zábavnější než nolan parody. Cloony je fakt tragickej batman, o tom žádná. Ale nahláškovanej Arnold a sladká Uma, to trochen zachraňují :)  Je to točený pro malé děcka a tak je potřeba to taky brát.

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

CHA CHA CHA CHA CHÁ, to mysleli vážně? Tenhle film je směšný a uspěchaný proč? Žádné zvuky ran, směšní padouši  ( Freeze ještě ušel), Clooney se na batmana moc nehodil a BAT kreditka, kde to sehnal a proč to tam je, a je tam asi miliarda vedlejších postav bez jakéhokoliv důvodu. Ale dá se na to koukat ( jako na " parodii " ).

Uživatel Zodd smazal svůj příspěvek.

shipo

shipo (hodnocení, recenze)

Film mě osobně dost bavil(asi že tam nefunguje klasický batman), je to spíš pozitivní komiks s Umou a v skvěle hláškujícím Schwarzeneggerem. Vztahy postav jsou tak krásně pitomý a přímočarý.

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

Wheelcrusher: ale me se ten film libil. hodne libil. patri mezi me nejoblibenejsi filmy

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Wheelcrusher: Tak to máme asi rozdilný pohled na pojem náročný divák..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Ano...Je to urcite najlepsi Batman...Samozrejme ak nepocitam Burtonovych, Nolanovych Batmanov a aj toho Batmana Navždy...

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

Tenhle film byl vzdy pro me vyvrcholeni do te doby vsech 4 filmu o batmanovi a vzdy se mi nejvice libil.

detektivmusk

detektivmusk (hodnocení, recenze)

moje  seřadení od nejlepšího po nejhorší: barman navždy, první batman, batman a robin, batman se vrací.

 (hodnocení, recenze)

hej já si pustil trailer a už bych tomu dával shit odpad!

Krematorminator

Krematorminator (hodnocení, recenze)

Film dobrý na vyčištění obsahu žaludku.Nejhorší herec je bezpochyby Clooney jeho imbecilní výkon mě nejvíc zaujal když robinovi oznámil,že Alfred umírá a ještě se u toho debilně usmíval.Tento film vřele doporučuji pro mentálně choré jedince.

Související novinky

Filmová Batgirl našla režiséry

Filmová Batgirl našla režiséry

21.05.2021

Studio Warner Bros. už nějakou dobu chystá filmovou sólovku Batmanova sidekicka v podobě Batgirl. Snímek měl původně točit Joss Whedon, po jeho problémech se ale režisér stáhl do ústranní a místo něj… (více)

Zemřel režisér Joel Schumacher

Zemřel režisér Joel Schumacher

23.06.2020

Ve věku 80 let zemřel slavný scenárista a režisér Joel Schumacher. Tvůrce poslední rok zápolil s rakovinou, nakonec však tento boj prohrál. Schumacher, jenž svoji homosexualitu od počátku kariéry… (více)

Costner vs. Superman, Hardy vs. Batman

Costner vs. Superman, Hardy vs. Batman

25.02.2011

Přípravy na návrat nejslavnějších superhrdinů jsou v plném proudu. Zack Snyder chce do nové verze Supermana (v hlavní roli Henry Cavill) stůj co stůj obsadit Kevina Costnera. Ten už pěkných pár let… (více)

Reklama

Reklama