Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu. Zvláště, když tento film by mohl být součástí "rodiny" jako jsou filmy Baby Boom nebo Přes palubu. Některé shodné znaky tady jsou - stejná délka, podobná filmová hudba... Jenže narozdíl od zmíněných filmů, o kterých jsem věděl, že jsou to komedie a skutečně jimi byly (bavil jsem se, zasmál), tady nevím, o co šlo. Romatický film? Drama? Možná z každého trochu, ale obojí nic moc. První půlka se hrozně vlekla, od půlky to začalo být lepší, ale všechno pokazil příšerně sladkobolný závěr... Moje duše romantika si tentokrát moc neužila. Jak povídám - škoda, příběh samotný mohl být zpracován lépe. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hilary opustí nevěrného milence a uchází se o místo domácí ošetřovatelky v exkluzivní čtvrti. Bohatý obchodník ji sice odmítne, ale jeho 28 letý syn Viktor, léčící se na leukémii, chce, aby u něj dívka nastoupila. Hilary má jen chabé ošetřovatelské zkušenosti a prožívá chvíle nejistoty a strachu. Nakonec se s pacientem spřátelí, a když jí Viktor nabídne, aby s ním odjela na pár dní na venkov, souhlasí a zamiluje se do něho. Film to není špatný, ale nedá se mu upřít jistá povrchnost. ()

Reklama

rezzzy 

všechny recenze uživatele

Dying Young byl celou dobu moc pěkným snímkem, přesně to, co na devadesatkových filmech miluju a vyhledávám. Nejsou přehnané. Navíc, téma lásky versus nemoci je vždycky tahák na emoce. Na to jsem sázela a tři čtvrtiny děje se k tomu schylovalo. S očekáváním jsem tady v tu chvíli už hodila 4 hvězdy .... Než přišel závěr. Za ten stahuju jednu hvězdu dolů, protože se se mnou nic nestalo. :/ PS: Jde poznat, že se těží z úspěchu o rok starší Pretty woman - na začátku sledujeme chudou střapatou Juliu v červeném kostýmku a krátkou sukní. Nemůžu si to odpustit nepoznamenat. :D ()

st.lupen 

všechny recenze uživatele

Povrchnost, se kterou je divákovi příběh předkládán je až zarážející. Je pravda, že jsem čekal víc a to se odráží na celkovém hodnocení snímku, ale způsob kterým režisér k příběhu přistupuje mi připadá skutečně odfláknutý. V podstatě jde o potvrzení mého přístupu - nejhorší hned po americké romantické komedii je americké romantické drama ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Všichni od začátku už víme jak to dopadne, nebo se modlíme, aby to tak nedopadlo, a komu to nedošlo tak je naštvanej. Hraje moc okatě na city. Je to až najivní. Velmi čitelný příběh. Pokud chcete dostat depku, nebo cinici se chtějí zasmát, romanticky zdrcené duše si chtějí zaplakat, tak prosím. Stopáž je poměrně dlouhá. Radší se kouknu na dokument o druhé světové. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama