Pokrevní bratři

Eastside

Drama / Krimi

USA, 1999, 94 min

Lorena David

Povedený film (kombinace mafie s chtrým klukovským nadhledem na trochu odlišný způsob myšlení a vůbec života). Sympatické herecké obsazení (mladý Mario Lopéz nebo pěkňoučká Elizabeth Bogush). Nebejt trochu uspěchaného konce hodnotil bych možná ještě výš..Filmu však a co je hlavní, nechyběly všemožné zvraty, nečekaných a vyhrocených situacích nám snímek také pár nabídl a nechyběla ani špetka někdy potřebného humoru což zrovna u tohoto žánrů není až tak zvykem..Jinak ale dobré..(5.7.2008)

• anderson

DVD PREMIÉRA: Vychádza u DVD EDICE v júni/červnu 2008. (6.6.2008)(6.6.2008)

Slušný béčkový film,kerý neurazí ani nenadchne..(26.6.2011)

• zette

Hodne naivni a hloupy filmecek. Az k neuvereni, jak takovy hodny a chytry klucina mel problem s minulosti. Nekdy mi sel onou trapnosti az mraz po zadech ( flirtovani v zahradnictvi ). Na druhou stranu se ale ve filmu porad neco deje a pokud od tohoto filmu nic nebudete cekat a bez myslenek se vyvalite na gauc, mohlo by to stacit...(9.9.2008)

• Rodriguez

Takovej klasickej slaďáckej filmeček (kterých je na trhu hafo), kde vše dopadne velmi dobře. Děj je průhledný už od začátku a když Lopézův bratr začné mávat kufrem prachů, musí to sepnout i méně inteligentnímu jedinci co bude následovat! 40%(20.1.2009)

• vaja

Pokrevní bratři na mě působí jako by se celý, zhruba 200 dílový příběh nějaké telenovely smrskl do 90 minut a vyzdvihly se tam ty největší klišé. Takhle si představuju céčkové filmy. Prostě, zpracování snímku je na úrovni začínajícího studenta filmové školy, herecké výkony jsou znepokojivé. O rvačkách a střílečkách snad nemá cenu se ani zmiňovat, protože když útočník šermuje rukama ve vzduchu a napadený má hodně pozdní reflexy, tím pádem mlácení ztratí svoje kouzlo, je to spíš k breku.(25.10.2008)

• RetroMan

Film, jehož schéma už jsem viděl mnohokrát. Kluk přijde z basy (škoda jen, že nemluví o tom, jak by chtěl zůstat čistý), je spontánní, potkává se svým bratrem, právníkem, který pracuje pro místního mafiána. Ten chce už několik let získat lukrativní pozemky ve městě a tak neváhá mučit, vydírat a zabíjet majitele oněch nemovitostí. Kluk udělá dojem na šéfa mafiánů svou výmluvností a jednáním (asi se to naučil v base) a tak chodí spolu se rváči vybírat peníze nebo je nutí podepsat smlouvu o prodeji. Chová se tak přátelsky, že všechny dostává na svou stranu. Podaří se mu vybudovat si důvěru u šéfa dětského krizového centra a jeho dcery a tím se zapojuje do jeho ochrany a proti plánům mafie. Film je lehce předvídatelný.(15.7.2010)