Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během vykopávek u aztécké pyramidy v Mexiku je mezi starými artefakty nalezena také zachovalá mumie, která je i se svým posmrtným vybavením přepravena do Spojených států na výzkum. Během události, kdy potomci aztéckých kněží získají kouzelný amulet kterým mumii opět navrátí k životu, se rozpoutá pro hlavní hrdiny peklo, ve kterém je středem právě oživlá mumie, která masakruje i nevinné lidi. (StrYke)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže ok Decotaue je packal co si budem povídat, jeho filmy po roce 2000 stojí za prd, teda oni nebyly nic extra už předtím ale třeba serie Puppet master mu šla výborně. Ale to co zase předvedl tady chce hodně velký koule. Něco tak blbého, a zároven nudného se jen tak nevidí. Čekal jsem že se budu bavit ale co minuta to nuda. Navíc tady hrajou zase teplouši a to rozhodně není fajn, proč si David vybírá furt co nejhezčí herce kteří se nebojí ukázat oholenou prdel? Přemýšlel jsem nad opadem, ale jelikož jsem hodný tak dám jednu hvězdu a to za samotnou mumii která nevypadá vyloženě špatně ale film za tu námahu nestojí je to strašná sračka. ()

Pekisan odpad!

všechny recenze uživatele

Kedykolvek mam pocit, ze by si film zasluzil nakopat do riti a hodnotenie odpad tak si spomeniem na ..na toto nieco. Best of the worst, najlepsi z najhorsich alebo najhorsi z najhorsich? Doporucujem pozriet vsetkym vazenym i menej vazenym hodnotiacim osobnostiam tu na csfd, aby si tak dokazali spravit jasnu predstavu o kategorii odpad a mohli tak lahsie hodnotit. Par srackovyto-riedkych veci som videl ale vzdy tam bol aspon jeden podareny vtip, vtipna-povodne seriozna scenka, vesela maniakalna prisera alebo nejaky ten ladny prsnik o zivot utekajucej blondatej devy. Tu, mili priatelia, nie je vobec NIC. Viete ako vyzera svet, cez ktory sa prehnala NICOTA? Ako tento film. Bez fantazie. ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Nemá to koule a film sám o sobě chtěl být zřejmě vyjímečný,ale DeCoteau opět zbabral co mohl a natočil bezbřehou volovinu která nemá co říct. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama