Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nováček Chris vstupuje na známou univerzitu. Byl díky své postavě vybrán do tajemného bratrstva Doma Tau Omega. Chris je sice okouzlen jejím šéfem, ale velice záhy pozná, že za dobrou pověstí bratrstva je něco děsivého… (cariada)

Recenze (15)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nějak nechápu, v čem je tahle sračka kultovní... Kokotina plná polonahých modelů (a zcela zjevně neherců), debilních dialogů a ještě debilnějšího děje... Něco tak nudného a silně homosexuálního jsem snad ještě neviděl... A s hororem to nemá nic společného... Když nad tím tak přemýšlím, než tohle absolvovat ještě jednou, snad bych si raději pustil i Stmívání... ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktory ma fakt dost nudil a neviem si naozaj predstavit ake su dalsie tri pokracovania. Urcite nebudu dobre. Hlupucky dej o nejakom skolskom klube delta omega, teraz neviem ci sa to tak presne vola, ktory ma v oblube pit krv z nevinnych spoluziakov. Dost ma pobavilo, ked vodca tohoto klubu vravel, ze oni su krasni a popularni a kazdy ich ma rad,,he he, Dost bol namysleny a liezol mi na nervy ako cely film. Stale dookola len tam kecali o ich sprostom klube plny party a chlastu. Satie krvi z obeti bolo ubohe a dost teplosske, ked tam noveho clena, hlavneho hrdinu filmu zaucal ake je to super pit ludsku krv. Nakoniec filmu hlavny sef klubu schyta riadnou maketou sekery zasekom do tela, od ktoreho umiera a zaroven aj jeho clenovia klubu, ktori uz velmi dlhu dobu zili na tomto svete. Moc krvi tam nebolo, ake recami ma zasypovali az privelmi casto, co ja zas moc nemusim pri tomto druhu filmu. Preto moj palec ukazuje na tento film smerom dolu:) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

A je to tady, v tomhle filmu se prakticky DeCoteau našel a začal točit "pologay" filmy. Plno krásných chlapců, kteří se rádi svlékaj vs. jedna ženská která se nesvleče:-( Tenhle film je neuvěřitelně špatná záležitost a postráda cokoliv co od hororu vyžaduji, a to hlavně zábavnost. Naneštěstí tohle ale není nejhorší díl. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Horšie než odpad! Aj videofilm by mal svoju kvalitu... lenže tu máme naivné postavy, dementné kecanie o ničom, nijakú zápletku, umelú hmlu... postavy sa poznajú deň a chovajú sa k sebe ako keby celý život prežili spolu. Upír a ihla... šialený nápad v scenári a ešte šialenejšia realizácia vo filme... to komu chceli nahovoriť, že tí upíri sajú krv? Amatérska kravina najvyššieho stupňa. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Co na tom mělo být za kultovního? Hodinu se nic neděje jen kecání a koukáme na chlastání a balení holek . Až pak jeden nováček na škole je vybrán do jakého si spolku, jenže tam jsou jakýsi divní upíři a ovládajího. Jeho kamrád mu ,ale pomůže. Blbost bez nápadu. Tu hodinu kecání měli smrknout na pár minut a oněch posledních 20 minut pořádně natáhnout a víc vyšperkovat. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v USA (Los Angeles) a v Mexiku. (GASTON73)

Reklama

Reklama