Reklama

Reklama

Kripozoidi

  • Česko Pomsta vetřelce (více)

Po třetí světové apokalyptické válce vojenští dezertěři najdou opuštěnou vědeckou laboratoř, ve které neznámý výzkumník vytvořil obrovskou příšeru, která se přeměňuje do různých forem života. Je sadistická a krvelačná. Napětí i erotika... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (69)

obitus 

všechny recenze uživatele

Laciná béčková vykradačka Vetřelce, s pěti herci a plyšovou krysou, celá se odehrávající v polorozpadlém skladišti. Vím, zní to pekelně, ale i přesto to celkem funguje, tedy - překousneme li úvodní pekelně nudnou čtvrthodinku. Co se na obrazovce objeví titulní monstrum a ke slovu se dostanou trikaři, začně být film docela zábavný. A když se do toho ještě začne sprchovat Linnea Quigley, má béčkař jasno. Přihlouplý, levný, ale zábavný kousek. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: Ach ta nostalgie, děvka jedna proradná. Je to blbost a je to tak mizerný, že nemá smysl komentovat a spíš tím na to vábit. ------ Věděl jsem že Creepozoids mají být vykrádačkou vetřelčích sci-fi a podle traileru co jsme zahlédl jsme se těšil na fajn béčko. Fe filmu je všechno co má v takovém správnem béčku být - pitomý scénář, vojandy co zásadně pod bílým nátělníkem nenosí podprsenku, gumový vetřelec i zmutované gumové krysy. Bohužel ten trotl co to točil totalně zabil atmosféru a i na ploše pouhopouhých 70ti minut se najde spousta hluchých míst. Škoda. 50% za nechtěnou zábavnost, hororovost veškerá nulová. Milovníci filmů Eda Wooda můžou jít až na 4 hvězdičky. ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Zase jednou musim prehodnotit. Po mizernym rozjezdu s kyselim destem a pobihackou mezi mosty v juesej se to zvrhne v zajimavej masakr. I kdyz je to tezce obslehnutej Alien, tak si to drzelo velice slusny tempicko a vecere v pulce filmu mi prisla o krapet desivejsi nez ve slavnejsim souputnikovi (miluju hektolitry krve ktery tecou do oci a do nosu a do kamery). Navic kdyz si vemu ze vetsina ze zucastnenych hercu jsou drzitele cen za best porno filmy tak smekam pomyslny klobouk. A ta rvacka s alien miminem je tresnicka na thrash dortiku. Kdo nevidel neuveri ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Film skupiny C který nás překvapí tím jaká praštěná zákoutí může světová kinematografie mít.....myslím že mne začalo bavit hrabat trochu ve šrotišti...najdou se tu opravdu komické snímky.Rád bych podotkl že osobní výlevy uživatele choze k filmu nemají co dělat v obsahu...máš dost místa v komentářích a psaním svejch názorů si tu třeba zlámej prsty! ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 No v pripade, ze se budete chtit nejakemu fanouskovi hororu/scifi/filmu pomstit, toto je idealni material! Scenaristicka tupost,exteriery, interiery, demence hercu. Jedine plus je posledni souboj s batoletem - kam se hrabe Chucky - kozy jedne z vojaku a kratka stopaz, ktera je ve vysledku az moc dlouha. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natočené len za 12 dní. (beso74)

Reklama

Reklama