Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě dcery mafiánů se dostanou ze sanatoria poté, co ve sprše zabily přítele, údajně vyléčeného a na správné cestě. Pořádají večírek a zvou všechny své staré přátele. Pak se přátelé začnou jeden po druhém ztrácet. (JasonCZ)

Recenze (3)

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Vtipná, takřka neznámá, vyvražďovačka z konců osmdesátek...Holčiny Dawn s Amy, které nejsou úplně normální (z cvokhausu se dostaly tak nějak manipulativně) si udělají party s bandou asympatických typicky amerických maníků, přičemž se večírek zvrhne v jatka. Gore je úsměvné, ale ve výsledku bylo na celým filmu to nejzáživnější. Ta hromada nesmyslných rozhovorů na počátku mohla být klidně zkrácena. Ale teda ano, je to dobrej úlet. V některé chvíli se objevil v obraze i člověk patřící nejspíše do štábu a nikoli do filmu. Usmívající se člověk s pivem v ruce čumící v rohu místnosti na plížícího se osmdesátkovýho beach boye působil fakt zábavně. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nenápadný starší slasher o dvoch narušených kočkách, ktoré po opustení sanatória pripravia miestnym chlapcom uvítaciu párty, ktorá sa postupne zmení na krvavý kúpeľ. Je to síce naivná haluz, ktorá sa nedá brať nejako vážne, napätia tu moc niet a gore je možno skôr úsmevné, ale zabaví to a scream queen Linnea Quigley tu válí. Škoda, že dianie pričasto prerušujú zbytočné flashbacky, ale ináč pohoda. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Miestami nekonečné "psychologické" kecy a začiatočné aj záverečné titulky z dozblbnutia hudbou...Ale...Keď dôjde na T&A a hlavne gore, film ožíva a naplňuje svoju podstatu fajnovej VHS lowbudgetovky. Pred praktickými gore efektami musím sňať klobúk dole, to sa len tak nevidí, s takýmto budgetom. Aj dnes by sa maskéri mohli učiť. Nebyť tých úplne zbytočných nedostatkov, mohlo ísť o VHS era klenot. Ale aj tak...Cheesy good 80s fun. EDIT: 4 hviezdičky. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Scéna pred úvodnými titulkami bola natočená niekoľko mesiacov potom, čo skončilo hlavné natáčanie. (beso74)
  • Film bol (okrem úvodnej sekvencie) natočený za 6 dní. (beso74)

Reklama

Reklama