Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lesní inženýr Ivan (Lukáš Vaculík) se zamiloval do vědkyně Julie (Jitka Ježková). Po svatbě si pořídili penzion v samotném srdci malebné Šumavy, kam se nastěhovali s Juliinou šestnáctiletou dcerou Kačkou (Veronika Divišová) a jejím psem, jezevčíkem Hugem. Ivan s Julií se však snaží především o potomka a provozování penzionu zanedbávají. Julie propadne zoufalství a začne navštěvovat šarlatána Kallvíniho (Milan Šteindler), který ji má pomoci otěhotnět. Proto není divu, že zástupy hostů se do jejich penzionu nehrnou, když o tomhle krásném místě nikdo neví. Navíc se o provoz starají dvě neschopné báby (Vlasta Žehrová, Martina Hudečková), které si najala na výpomoc Julie. Naštěstí její dcera Kačka, která měla jako malá ADHD a od té doby naslouchá svému Hugovi, se svým čtyřnohým kamarádem vymyslí, že budou provozovat "Penzion pro psy… a jejich páníčky". Nápad se všem zamlouvá a krátce na to do penzionu přijíždí kohorta pejskařů (Roman Skamene, Martin Maxa, Vendula Křížová a další). Ti reprezentují celou škálu charakterů i psích plemen. Jejich výcvikem jsou pověřeni dle plánu místní hajný Burda (Petr Buba) s dcerou Lenkou (Klára Jandová). Dříve než oba málem ze všech hostů zešílí, nešťastnou náhodou děda Kačky, plukovník ve výslužbě Mojmír (Pavel Nový) postřelí při lovu Julii, která upadne do bezvědomí... Podaří se uzdravit Julii? Vybojuje si Hugo srdce nafoukané jezevčice Aishi? Jak to dopadne s láskou Kuby (Štěpán Tuček) a Kačenky? Co se stane s partnerkou Mojmíra Lídou (Nela Boudová) obviněnou z výroby drog? A podaří se Ivanovi zplodit vytouženého potomka? Kačka s Hugem musí vybojovat svůj prozatím nejtěžší boj. (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Fingon 

všechny recenze uživatele

5/10. Tady hlídáme my se po kino premiéře pohybovalo v černých číslech. První díl se mi líbil o maličko víc, ale není to žádná tragédie. Naštěstí to není jen o dvou jezevčích, lidské postavy mě zajímaly víc, pro většinu zde vystupujících herců mám slabost a bylo fajn, je zase vidět. První hvězda za sympatickou Veroniku Divišovou. Druhá hvězda za Jitku Ježkovou s flintou. Třetí hvězda za běžící kameru "pohledy z očí běžícího hafana". ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Lze jen smutně konstatovat, že bych se chtěl živit psaním takovým scénářů. Jednička byla marná, ale ještě možná i roztomilá. Když si ale na plac dovezete Maxu, Zešutřu, Boudovou a kraťase Novýho, a necháte je hrát podle scénáře úrovně Babovřesk, je to na přesdržku. Fajn lokace na Šumavě. Jako film pro děti nelze, jako komedie tuplem ne. Vzhledem k hodnocení co mám u film Šajmoviče si řekněme rovnou, lepší by bylo, kdyby už netočil. ()

Reklama

kslaww 

všechny recenze uživatele

Velmi milá a vtipná rodinná komedie která vás pohladí na duši a vykouzlí vám „rohlík” na obličeji. Režisér Šajmovič zvolil výbornou kombinaci herců která do příběhu parádně zapadne. Skvělá kamera a hezká chytlavá hudba toto nevšední dílo skvěle podtrhuje. Kloubouk dolů před Hugem a Aischou kteří jsou pro plátno jak stvoření. Z kina jsem odcházel spokojený a usměvavý jelikož jsem se nenudil ani minutu. Přejme se jen více takových filmů. Nemůžu jinak než plnou palbu. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Dějově to skáče od jedné linky ke druhé a pak ke třetí - "práce" na miminku a pak rozjíždění penzionu, první hosté, cvičení pejsků a pak bác zranění hlavní hrdinky, kóma, probuzení, přeměna chování a zase bum noví pejskaři, staří pejskaři, výstava. Chtělo to držet se jednoho tématu, jedné linky a trochu na ní zapracovat a domyslet. Výběr herců slušný (Veronika Divišová od prvního filmu, kde mi byla strašně nesympatická, dospěla do celkem pohodové slečny), Hugovy poznámky tak nějak dobré, ale to je na rodinnou komedii zatraceně málo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tady hlídám já ještě docela šlo. Ale tady hlídáme my je opravdu hodně špatný film. Celý film je špatně sestříhaný, takže vlastně působí jako soubor vzájemně nesouvisejících scének a ne ucelený snímek. Nemůže se odpíchnout ani od dialogů, které jsou strašné. Celkově film postrádá opravdový humor, zábavné scény. Parta pejskařů k tomu opravdu nepřispívá. Martin Maxa se vyloženě ztrapňuje. Snímek pořádně nikam nesměřuje. Hugo si jede po své lajně, když balí Aishu. Katka zase prahne po Kubovi. A Vaculík s Jitkou Ježkovou si to rozdávají na kapotě auta či na věži, ale vtipné to není ani se zapojením Milana Šteindlera jako šarlatána Kallvíniho. Tohle je bohužel hodně velký úkrok špatným směrem. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně z výstavy jezevčíků bylo asi sto padesát lidí komparsu a k tomu jednou tolik psů. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Ve filmu Tady hlídám já (2012) autoři upozornili na poruchu ADHD, ve filmu Tady hlídáme my se věnují canisterapii. (ČSFD.cz)
  • Slavnostní předpremiéra filmu se uskutečnila na 53. Filmovém a televizním festivalu Oty Hofmana. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama