Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paříž, Čínská čtvrť, která ve 13. obvodu u stanice metra Porte d´Italie, je svět sám pro sebe. Komplex obrovských paneláků a velkého nákupního a zábavního centra, kde je vše čínské. V této čtvrti zdědili Raph a jeho mladší bratr autodílnu. Manu je mladý nadaný kick-boxer, kterého Raph trénuje. Velký rozumný bratr - Raph se stará o svého malého brášku už od dětství. Jenže Raph se zamiluje do nevěsty syna bohatého obchodníka z Čínské čtvrti a rázem má proti sobě smrtelného nepřítele. Manu se kvůli penězům nechá najmout na ilegální zápas, který je za velké peníze přenášen po internetu - je to souboj a smrt v přímém přenosu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Skip 

všechny recenze uživatele

Dost obyčejné drama, které mělo snad jediný klad, a to, že to docela rychle odsejpalo ke konci a nikde se to moc nezadrhávalo, takže se člověk ani moc nenudil. Jinak celkově nic moc. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Velkým plusem je velmi rajcovní šikmoočka, na kterou se opravdu hezky kouká. Jenže pak už tam není nikdo a nic, o kom by se dalo říct něco podobného. Děj je poměrně zmatený a některé scény naprosto zbytečné. Díky ženské hrdince, ilegálnímu zápasu a finální rvačce, to vcelku v poklidu dáva průměrnou podívanou. Zběilost je filmem, který nic nezkazí, ale ani ničím nepřekvapí. Pokud máte slabost pro děvy z východu, rozhodně na to mrkněte, ale vy ostatní si to můžete s klidem nechat ujít, o nic nepříjdete. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama