Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simon Sez je mistrem svého oboru. Je mistrem bojových umění, výborným střelcem a neodolatelným svůdcem, zkrátka špičkovým agentem, možná nejlepším ve svém oboru. Kdysi pracoval pro CIA, dnes však žije na jihu Francie a pracuje pro Interpol. Právě pracuje na případu ilegálního obchodu se zbraněmi a sleduje obchodníky s pomocí svých dvou přátel, mnichů, kteří si říkají bratr Macro a bratr Micro a jsou experty přes počítače a odposlechy s pomocí různých elektronických hraček, například robotického hmyzu. Obrátí se na něj dávný kamarád ze studií Nick Miranda, který pracuje pro velkou softwarovou firmu a má vyřešit případ Claire, unesené dcery majitele firmy, za kterou má zaplatit výkupné. Případ je však nad jeho síly, a tak Simonovi nezbývá, než Nickovi pomoci. Brzy se ukáže, že oba případy mají mnoho společného. Například pachatele, afektovaného psychopata Ashtona, který se zmocnil velmi výkonné laserové zbraně a k tomu, aby ji oživil a mohl před zraky veřejnosti jako demonstraci své síly zlikvidovat Eiffelovku, potřebuje ještě přísně tajný aktivační kód. A aby to Simon Sez neměl tak snadné, zapletou se do případu také přítel unesené krásky Michael, korsičtí teroristé a také Simonova bývalá milenka, přezdívaná Tanečnice, jejíž tělo by šlo bez nadsázky označit jako Smrtonosnou zbraň. Ti všichni nasedají na horskou dráhu, která se řítí zákrutami špionáže, explozí a vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak když už jsem se dala na sledování nejsračkoidnějších filmů s černejma baskeťákama tak mohu směle poznamenat, že Dennis postrach okolí to plechovému Šakýlovi "nestřílím šestky" Ounýlovi nandal o celou jednu hvězdu. Ne, že by byl film zrovna dokonalost, ale Rodmana jsem měla vždycky celkem ráda, petang hraje ještě víc na píču než já a vypadá celou dobu děsně cool i když hraje v shitu a to se počítá. Tu jeho peroxidovou hlavu bych klidně vídala častěji, ale tak co...SS je film, kterej ve stavu zhuleném působí zábavně a v jiném stavu si ho pouštět nehodlám tak teda palec mírně hore. ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Hodně těžké rozhodování mezi 1 a 2 hvězdama nakonec dopadlo ve prospěch filmu. Hlavně proto, že Simon Sez není úplné zlo, jako třeba Van Dammův Street Fighter. Je to tak kouzelně blbý, špatně natočený a zahraný akčňák, že mu nejsem schopný upřít alespoň nějaké plusové body. Představte si epizodu VIP v celovečerní stopáži, bez Pamely (bohužel), ale s hláškujícím přihřátým záporákem a zábavně špatným tvrďákem Dennisem Rodmanem a máte zhruba představu, co na vás v tomhle filmu čeká. ()

Reklama

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale POSADIŤ DENNISA RODMANA, ktorý ma každý zápas iný účes, nové tetovanie a piercing do ROLY tajného AGENTA CIA, navyše znalca bojových umení, a zakomponovať to do balíka ako je toto chce ABSURDNÚ odvahu, a za ňu dávam tomuto filmu 2 hviezdičky. SKvelo som sa zabával, skutočne... Pokračovanie sa bude volať SPACE JAM. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Co všichni blbnou? Tohle je naprosto parádní oddechovej film, kterej dokonal vystihuje výraz "zábavná blbost." Je to v podstatě takovej spin-off Double Teamu, kde hlavní roli hraje namachrovanej Dennis Rodman, kterej sice není dobrej herec, ale vynahrazuje to přístupem. A blonďatá modelka Emma Wiklund navíc vypadá parádně, takže za mě hodnotím kladně. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Pfuuuuj, honem rychle mi podejte Regulax ať to ze sebe dostanu! Proč si u sta hromů všichni myslí, že k natočení akčáku stačí jeden nesmrtelnej hrdina, kupa střeliva a pár kopanců do zadku?! Možná že svého času býval Dennis Rodman postrachem palubovek, teď ovšem povýšil na postrach filmové branže. V konzumním akčáku Double Team po boku belgického „kopače“ Van Damma to bylo o něčem jiném, tam to mělo nějaký příběh a patrně se šlo podle scénáře. Tady bych ho chtěl vidět, pokud teda nějakej existoval a dvojice Miller & Lowery neshrábla bakšiš a nezdrhla ještě před jeho napsáním. Není se tak čemu divit, že na tomhle filmu nic filmového není – jeden chodí a tváří se drsně, druhej za ním cupitá a „hubu“ nezavře (patrně snaha zplodit nějakou hlášku asi). Na choreografickou ekvilibristiku ala Jackie Shan je Dennis poněkud velkej a Emma Sjöberg zas moc pěkná. Rejpnu i do speciálních efektů typu „tuhle trávu by ti nesežral ani zblblej králík, leda tak vyhulil a to už by bylo alespoň něco ke koukání.“ Nechybí ani ten zlidovělý fakt, že každý agent musí mít osobité společníky – v tomhle případě jamující černoch a buřtózní kecal, kterého Bohdan Tůma namluvil trefně totožne s postavou Erica Cartmana (South Park). Mimochodem, to je jediná vtipná hláška, když se tlouštík potápí do bažiny a procedí větu: „Chci Grenpeace!“ A že si vůbec vylejvám srdce na padoucha, kterej je jak zkratovanej do zadku a patrně to sežehlo i mozek – „Hádej co zničím první?“ “Svý ego?“. Původně tu byla jedna hvězdička, ale teď napodruhé říkám blbina! (dle tuhletý stupnice odpad!). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Xin Xin Xiong a Dennis Rodman si společně zahráli již ve filmu Double Team (1997). (Lorge)

Reklama

Reklama