Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simon Sez je mistrem svého oboru. Je mistrem bojových umění, výborným střelcem a neodolatelným svůdcem, zkrátka špičkovým agentem, možná nejlepším ve svém oboru. Kdysi pracoval pro CIA, dnes však žije na jihu Francie a pracuje pro Interpol. Právě pracuje na případu ilegálního obchodu se zbraněmi a sleduje obchodníky s pomocí svých dvou přátel, mnichů, kteří si říkají bratr Macro a bratr Micro a jsou experty přes počítače a odposlechy s pomocí různých elektronických hraček, například robotického hmyzu. Obrátí se na něj dávný kamarád ze studií Nick Miranda, který pracuje pro velkou softwarovou firmu a má vyřešit případ Claire, unesené dcery majitele firmy, za kterou má zaplatit výkupné. Případ je však nad jeho síly, a tak Simonovi nezbývá, než Nickovi pomoci. Brzy se ukáže, že oba případy mají mnoho společného. Například pachatele, afektovaného psychopata Ashtona, který se zmocnil velmi výkonné laserové zbraně a k tomu, aby ji oživil a mohl před zraky veřejnosti jako demonstraci své síly zlikvidovat Eiffelovku, potřebuje ještě přísně tajný aktivační kód. A aby to Simon Sez neměl tak snadné, zapletou se do případu také přítel unesené krásky Michael, korsičtí teroristé a také Simonova bývalá milenka, přezdívaná Tanečnice, jejíž tělo by šlo bez nadsázky označit jako Smrtonosnou zbraň. Ti všichni nasedají na horskou dráhu, která se řítí zákrutami špionáže, explozí a vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

kingik 

všechny recenze uživatele

To je těžký, když chce někdo fušovat do hereckého řemesla, a přitom nemá žádný talent. A to je případ i bývalé basketbalové legendy, Dennise Rodmana. Ten si nedal pokoj, a ztvárnil v tuctovém akčnáku, roli elitního agenta, který všude byl a všechno zná. Výsledek není nijak valný, akce je tu sice dost, ale není dobře natočena a filmu chybí styl. Pár nápadů ve filmu ale není k zahození a vytahují film ze dna. 40% ()

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že na tento film jsem si úmyslně počkal, jelikož jsem si na něj přečetl recenze již dříve! Samotný začátek byl klasický- skupina asi 15 motorkářů neohroženě demolují auto jistého plukovníka, najednou se objeví Dennis-postrach ulice a všichni raději ujedou (najednou tam zbyli jen dva motorkáři), ale nic jedeme dál! Stupidní zápletka a pitomý příběh a najednou se objevuje Emma Sjöberg, respektive její nepřehlédnutelná dvojnice, která kope, skáče a lítá na provazech až se jeden musí za břicho popadat! Opět nějaký rádobyděj, který je vyplněn "vtipnými" dialogy několika absurdních postaviček v podobě dvou mnichů a jakéhosi šaško-agenta a přichází kouzelná honička 20 let starých bavoráků a modří již vědí, co se takovýmto vozům stává...Naštěstí Dennis s šaškem mají starého Citroena, který plachtí vzduchem na jakémsi padáku! V této scéně se již smíchy nemohu udržet, jelikož nevidět Rodmana,tak mi tam sedí Luis De Funés a celá scéna jako z Fantomase včetně geniálního pozadí-respektive plátna! Potom už jen pár scén a porušení fyzikálních zákonů, jako když Denísek sjíždí ze sloupu vysoké budovy a kde se vzala tu se vzala a drží zároveň oběma rukama zbraň a briskně střílí! No co dodat, snad jen to, že už jsem viděl i horší filmy a proto dávám Denískovi aspoň tu jednu hvězdičku, aby mu to nebylo líto, pač všichni ostatní jste na něj moc zlí!-:) ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak když už jsem se dala na sledování nejsračkoidnějších filmů s černejma baskeťákama tak mohu směle poznamenat, že Dennis postrach okolí to plechovému Šakýlovi "nestřílím šestky" Ounýlovi nandal o celou jednu hvězdu. Ne, že by byl film zrovna dokonalost, ale Rodmana jsem měla vždycky celkem ráda, petang hraje ještě víc na píču než já a vypadá celou dobu děsně cool i když hraje v shitu a to se počítá. Tu jeho peroxidovou hlavu bych klidně vídala častěji, ale tak co...SS je film, kterej ve stavu zhuleném působí zábavně a v jiném stavu si ho pouštět nehodlám tak teda palec mírně hore. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komedie natočená dle filmových vzorů z hongkongské produkce a to se tvůrcům povedlo. Jedna akce střídá druhou, šaškárny a komediantství, jen chybí typické asijské ksichtíky. Kdybych měl herce zaměnit za asijské, místo Rodmana bych si představoval Samuela Huia a místo Dane Cooka Karla Maka. Ano, pro někoho známá dvojice ze série ‘ Bláznivá mise’. Jenomže tu jsou vedle Rodmana především evropské tváře a tak snímek vypadá nezvykle. Je to komiksové, má to švih, obsažen je humor, zkrátka popkornový akční videosnímek sem vším všudy. I jako komiks by to bylo super. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale POSADIŤ DENNISA RODMANA, ktorý ma každý zápas iný účes, nové tetovanie a piercing do ROLY tajného AGENTA CIA, navyše znalca bojových umení, a zakomponovať to do balíka ako je toto chce ABSURDNÚ odvahu, a za ňu dávam tomuto filmu 2 hviezdičky. SKvelo som sa zabával, skutočne... Pokračovanie sa bude volať SPACE JAM. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Xin Xin Xiong a Dennis Rodman si společně zahráli již ve filmu Double Team (1997). (Lorge)

Reklama

Reklama