Reklama

Reklama

Půvabná babička

  • Česko Školáci milují hezké zajíčky (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Telegram právě oznámil návštěvu babičky, ovdovělé druhé ženy otce inženýra Persiquettiho. Na letiště poslali vyzvednout příbuznou nejmladšího syna. Očekávali truchlící starou dámu, ale přijela okouzlující Maria Juana. Mladý Carletto se do babičky ihned zamiloval a byl jen první z mnoha. (chamonix)

Recenze (4)

curil 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších erotických komedií,   kterých bylo v sedmdesátých letech natočeno v   Itálii na desítky. Hlavním kladem filmu je   herečka Edwige Fenechová, která v té době   vystupovala právě v těchto filmech. Láska   pubertálního mladíka, která končí málem   tragicky, je ústředním motivem příběhu. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Další z košilatých komedií s krásnou a sexy Edwige Fenech. Příběh ja prakticky totožný s filmem Zlomyslnost Salvatoreho Samperi s Laurou Antonelliovou v hlavní roli. Zlomyslnost je však lépe vygradovaná s jasným psychologickým přesahem. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Unosna komedie s neskutecnou Edwige, a s partou nadrzencu kolem ni. Zejmena ty pubescentni telatka nemam v oblibe, ale tady jsem toho teenagera fakt litoval...a vsechny ostatni chlapy vlastne taky. A zensky kolem vlastne taky... :-) Edwige forever! P.S.: strasne legracni a typicky sedmdesatkova je ta zluta karka, co s ni ten mladenec jezdi. To jsem neznal - "All-Cars Charly". ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama