Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Itálie Zombi Holocaust (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

giallo 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu i trash se musí umět točit!! Všichni zatracují Fulciho, ale na tomhle filmu je krásně vidět, jaký on byl v tomhle ohledu "génius". Ta pokleslá zábavá plná špatných herců, štiplavých gore efektů a nahého násilí se taky musela umět točit. Girolamiův pokus o kombinaci Fulciho Zombi 2 a Lenziho Kanibalů dopadl katastrofálně. Pusťte mi do žil Fulciho a to hodně rychle! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zombie mezi kanibaly (Zombies unter Kannibalen - jak zněl výstižně název v německé distribuci). Kdysi se mi film líbil mnohem více, ale i po letech jsem si ho opět užil. Uznávám, že Zombie 2 jsou o něco zábavnější, přesto mám rád i tuhle klasiku. Zhanobené mrtvoly v nemocnici, tajuplný ostrov, šílený doktor, zvrhlé lékařské experimenty, hladoví kanibalové (a opět si nejvíce pochutnají na vnitřnostech...nechápu...jistě, je to kvůli atraktivnosti ve filmu. Není nad čerstvě vytažená střeva.) a šourající se zombie. Prkenné herecké výkony a jedna fajnová nahatka. A že to připomíná Fulciho až moc (i na vydloubnutí očiček dojde)? Aby ne, když se na produkci podílela Fulvia Film. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Filmový trash spojující dva tehdy populární italské hororové motivy, zombie a kanibaly. Co do filmového řemesla je to naprosto příšerná záležitost, kterou v našich končinách  příznačně podtrhuje prasácký dabing od Řitka Video.   Po  úvodu v New Yorku jsme vrženi spolu se čtyřmi hlavními hrdiny na malý ostrov plný kanibalů a tak nás čeká několikero hutnějších gore scének s pochutnáváním na syrových vnitřnostech, včetně střev. Já měl za to, že kanibalové měli raději tepelně opracované masné výrobky... Tyto pasáže jsou pak asi tou nejlepší lehce zvrácenou zábavou, kterou Zombi Holocaust může předvést. Na scéně se pak brzy objeví i zombie stvořené šíleným experimentátorem a vládcem ostrova, ale strach díky opravdu nepovedeným maskám moc nenaženou, a to i přes zvukomalebné vzdechy, jenž vyluzují. Blbinka, kterou bych kdysi štítivě vyodpadoval, dnes jsem se u ní dokázal pobavit. Přehánět s hodnocením to ale nehodlám. Dvě, zábavy mohlo být i více. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Talošský kanibalský krváky z osmdesátých let. Viděli jste jeden, viděli jste všecky. Tento je ještě ozvláštněn šíleným doktorem a jeho prapodivnými výtvory, jenže oproti třeba Cannibal Holocaustu (kterej nepovažuju za horror, ale spíš "nastavení zrcadla společnosti") je to slabota. Špatně natočený, špatně zahraný, špatně namaskovaný, špatně napsaný, špatný. Nejvíc jsem měl asi dost, když na začátku v nemocnici najdou rozsekanýho chlápka na místě, kde měl být jen uzdravující se pacient a veškerá reakce pomalu přišedšího doktora je, kdyže se to stalo (ostatně už předtím před studenty odpitval mrtvolu, které nějaký znuděný manikér uřízl ruku). Žádnej úlek, žádnej vztek, nic. Prostě pijánko, jako by to byla běžná událost :) Pak se mi taky líbily dialogy, který tedy stojí opravdu za to. To jsou humorný perly, aniž by to někdo zamýšlel jako hlášky. Bomba prča, ale jenom poprvý. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zombíci a kanibali v jednom filme! Nápad hodný génia! ;-) Rozkošný trash. Ešte stupídnejšie ako väčšina týchto talianskych zombi/kanibal sračiek, s haldami samoúčelnej nahoty a mizerných (ale nadšených) gore efektov. Svojím spôsobom sa mi to páčilo snáď ešte viac ako Fulciho Zombi 2. Fulci je síce omnoho lepší režisér, ale toto akosi lepšie odsýpalo a zdalo sa mi to dejovo bohatšie. To, že ten dej je neopísateľná volovina, je teraz vedľajšie. Bavil som sa. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)
  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)

Reklama

Reklama