Reklama

Reklama

Jak vypadá domácnost rockové superstar Ozzyho? Co dělají jeho manželka Sharon nebo děti Jack a Kelly? V kultovní reality show nahlédnete do nejintimnějších zákoutí skutečného života rodiny Osbournovy! Ve čtyřech sériích, čítajících 51 dílů, budeme svědky každodenních aktivit kontroverzní rodinky, od běžných úkonů, jako je návštěva zubaře či plánování dovolené, přes kritické okamžiky, které představovalo Sharonino onemocnění rakovinou nebo Jackova odvykačka, až po Ozzyho nehodu na čtyřkolce, při níž málem zahynul. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

mandlova odpad!

všechny recenze uživatele

hmmmm...reality show a rebel ozzy? Nevím, jestli se na něj vůbec dívají jeho fanoušci, vždyť jak jinak se dají ztratit iluze o idolu než ho vidět v teplácích, šourajícího se v bačkorách, slintajících do polštáře, který má skoro na vše nějakého asistenta a nezvládá ani svou rodinu...to má být ten divoch,co okusoval netopýrům hlavy? A pokud někomu připadá zábavné slyšet během jedné minuty tolik sprostých nadávek, kolik ani snad neznám...děkuji, já už na základní škole nejsem ()

qVitek 

všechny recenze uživatele

Nevěřil sem, že to myslí vážně.Ale pak tam Ozzy narazil do kamery nebo udělal nějakou hloupost, že mu ten bod z lítosti prostě musím dát. Opravdu je ohromné, jak se někdo dokáže takhle snížit pro peníze. Ozzy tímto ztratil svoji hrdost, čest, nemůže se na sebe ani podívat do zrcadla...I za to máš bod, Ozzy, užij si ho ve zdraví...a už nikdy nedávej do huby netopýry ! ()

Reklama

belinko 

všechny recenze uživatele

Nápad, ktorý dostane manažér asi každrj vyhasnutej hviezdy, smloa, že Ozzy na to kývol. Ako hudobník to má už dávno za sebou a hviezdy mimo sa diania vždy skúšajú nejako zviditeľňovať. Účasťou rôznych reality show, či tanečných súťaží. Toto však bol veľmi smutný nápad. Dávam jednu hviezdičku za meme, ktoré z tohto vznikli (someone took my birds away) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ozzy Osbourne (vlastným menom John Michael Osbourne) je v mojich očiach vysoko rešpektovanou ikonou svetovej rockovej scény. Extravagantný umelec, ktorý výrazným spôsobom rozšíril dimenzie tvrdej gitarovej hudby. Mám rád jeho sólové projekty, rovnako ako aj nahrávky z doby, keď bol frontmanom legendárnych Black Sabbath. Chcem si ho pamätať ako šialeného rebela, šokujúceho showmena a výnimočného speváka. Rýchlo chcem zabudnúť na tú zazobanú, roztrasenú karikatúru, ktorú zo seba urobil v tejto nezmyselnej reality show. Starý vulgárny kretén, čo sa váľa v prepichu spolu so svojou slizkou rodinkou. Odpad! ()

matoon97 

všechny recenze uživatele

Primitívna a sprostá komédia bez hlavy a päty, ktorá mňa osobne nedokáže normálne rozosmiať, ale zas, niektoré typy ľudí majú takéto komédie radi. Sakramensky sa napríklad smial jeden môj dobrý kamarát, a hovoril, aká je det táto komédia, no ja som nič podobné nepociťoval. 1* je možno veľa, ale ja to beriem s humorom :) 15% ()

Zajímavosti (5)

  • Za každou epizodu z 1. série obdržela rodina 20 000 amerických dolarů. (Martin_W)
  • Sharon si přála pracovat na reality show o své rodině už dávno, ale televize se o ni až do uvedení epizody pořadu Cribs (od r. 2000) nezajímala. (Martin_W)
  • Ozzy a Sharon mají celkem tři děti, avšak nejstarší Aimee si zvolila, že v seriálu vystupovat nebude. Odstěhovala se do nedalekého apartmá, kde se věnovala své zpěvácké kariéře. (Martin_W)

Reklama

Reklama