Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Moore v roli vojenské důstojnice, kterou vybrali na výcvik do speciálních oddílů americké armády. Nejdřív ale musí překonat nástrahy vojenského výcviku, mužské povýšenosti a dokonce sabotáže, aby dokázala své schopnosti, přičemž si je celou dobu vědoma, že budoucnost žen v armádě závisí na úspěchu její mise. (Intersonic)

Recenze (286)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +dobře natočené, dost dobrá hudba a především Demi Moore -některé pasáže nejsou moc dobře nasvětlené a některé jsou mírně nepřehledné/// Oblíbenost takových filmu u mě není moc vysoká, o to jsem byl více překvapen, že mě ten film dokázal do sebe vtáhnout. Po celou dobu byl zajímavý a hlavně hudební složka a hlavní představitelka tomu dodávali jistý náboj, při kterém jste pociťovali pocit vstát a jít se tam prát místo ní. /// Celkem 76%/// ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak špatný, jak to podle zdejšího hodnocení vypadá. Jistě, je to takové americko-hrdinsky-pohádkové, kdy žena vstoupí na pole ovládané muži a musí všem i sobě dokázat, že zvládne všechno, co zvládnou i jiní a v mnohém ještě víc. Pokud na tohle přistoupíte, Kofola (tedy není co řešit - ne , není to reklama :) Pokud ale nechám příběh plout a zaměřím se na vizuál, není moc co vytknout. Ridley je prostě v akčních vojenských snímcích jako ryba ve vodě i když některé finální zpomalovačky byly spíš lehce úsměvné. Hudba k tomu všemu pasovala taky a Demi se k tomu taky víc než hodila. Spokojenost. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Demi Moore nikdy nebola dobrá herečka. Avšak jej omnoho slávnejší a talentovanejší ex-manžel Bruce Willis jej vedel vďaka svojmu vplyvu a pákam v Hollywoode dohodiť úlohy vo filmoch, ktoré točili prestižní režiséri. V roku 1997 sa objavila v hlavnej úlohe akčného vojenského filmu "G.I.Jane", ktorý režíroval slávny Ridley Scott. Mal to byť trhák, kino hit. Ale nič také sa nakoniec nekonalo. Vykľul sa z toho nudný militantný feministický škvár. Bol to absolútny prepadák, za ktorý bola trápna holohlavá Demi Moore právom ocenená Zlatou malinou. * ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Nepřišlo mi, že jde o feministický film - a pokud šlo, nevadilo mi to. Film má spád, Demi hraje to, co má (cenu Zlaté maliny nebudu brát v potaz, neboť porota, která cenu uděluje je banda zakomplexovaných pitomců oceňující herce nazdařbůh podle jmen) a i akce je dostatek. Samozřejmě, Scott natočil v první řadě akční film, byť tak trochu jiný, a ne psychologickou sondu do hlavy ženy v armádě, tak si to místo psaní posměšných komentářů, uvědomte. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Malo to atmosféru, ale postupom času tvorcom aj Demi Moore akoby dochádzal dych - a to teda značne. Musím povedať, že ku koncu som po tak slušnom úvode už len obracal oči. Napätie sa zo mňa akosi vytratilo, z tajomnej atmosféry už tiež nič nezostalo, no a herecké výkony ponechajme radšej bez komentára. Demi Moore je úžasná herečka a v týchto rokoch bola aj pekelne sexy ale bez vlasov proste aj kráska vyzerá ako Patrick Stewart. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

  • Sam Rockwell měl původně hrát jednu z hlavních rolí, dokončil několik kamerových zkoušek, ale byl nahrazen kvůli zranění. (HellFire)
  • Jeden z instruktorů je skutečným video instruktorem americké armády z oddělení pro zacházení s nebezpečným materiálem známý jako „Sergeant First Class Logan.“ (HellFire)

Související novinky

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

23.08.2011

Jeho bývalá manželka Demi Moore si zahrála G.I. Jane, Bruce se teď připojil k týmu G.I. Joe. Konkrétně v roli „otce všech Joeů“, generála Joea Coltona. Kolovaly o tom drby už nějakou dobu, teď to… (více)

Reklama

Reklama