Reklama

Reklama

Legenda

Trailer 2

Obsahy(1)

Není Dobra bez Zla, Lásky bez Nenávisti, Nevinnosti bez Chtíče. A nade vším vládne Pán temnot (Tim Curry). V nastolení vlády noci a zla mu už brání jen drobnost: existence dvou posvátných jednorožců. Dokud ti budou běhat po Zemi, zlo nemůže život lidí ohrozit. Zbavit se jich ovšem nebude žádný problém. Věrný, nestvůrný skřet Blix je rád zabije, může-li se tím zavděčit svému pánovi. I když přiblížit se k nim nebude nijak snadné. Má-li se však Osud naplnit, naplní se. A princezna Lili (Mia Sara) netuší, že její obdiv k těmto nádherným zvířatům odstartuje tragédii netušených rozměrů. Zlo ale přece nemůže definitivně zvítězit! Princeznin přítel Jack (Tom Cruise), který tak trochu cítí odpovědnost za to, co se stalo, je o tom přesvědčen. A je odhodlán udělat vše, aby svět zachránil. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Vondrs

Vondrs (hodnocení, recenze)

pěkná fantasi akorád si nejsem jistý co má co spoleného tato legenda s filmem vymítač ďábla protože v pár záběrech jsem zahlédl sochu démona PAZUZU nebo jestli je to tam dané jen jako odkaz?!...

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

Absolútne fenomenálne fantasy, ktoré zaujme hlavne vizuálnou stránkou, hudbou a Timom Currym. Takéto filmy sa už dnes netočia a nikdy už točiť nebudú. Keď to porovnám z absolútnou špičkou aktuálnych CGI orgií tak toto je na míle ďaleko ďaleko pred nimi. Živšie sa to už ani nedalo spraviť. Nekonečno hviezdičiek.....

Ripley

Ripley (hodnocení, recenze)

Netuší někdo,zda u nás nějaký distributor tento film nechystá vydat na BD nebo aspoň na DVD?

MartinSTFC

MartinSTFC (hodnocení, recenze)

Film jsem jako menší doslova miloval. Dnes, s odstupem času, přeci jen vidím, že to zase taková sláva není. Ani v Bluray verzi mi to nepřišlo nijak úchvatné. Ono skoro třicet let udělá své. Co se mi ale na filmu vždy líbilo nejvíce a líbí se mi i dnes, je vynikající Tim Curry. Né tak ani on, jako jeho postava, která si mě prostě získala už jako malého kluka. Ten čertík, co vyleze ze zrcadla mi utkvěl v paměti až dodnes. Čistě ze sentimentu dám filmu čtyři hvězdy. 

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

Tenhle film jsem viděl poprvé když mi bylo asi osm let, po dalších dvanácti jsem ho začal shánět a jsem rád že i přes nostalgický element to u mne neztratilo žádné kouzlo.

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

ta proměna krásného světa v horor za ty čtyři hvězdičky stojí. a chudáci jednorožci :-(

Reklama

Reklama