Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie v Beverly Hills čelí rozmáhajícím se loupežným přepadením, po kterých lupiči vždy zanechají dopis s označením písmena z abecedy a uvnitř obálky nějaká čísla. Policisté Andrew Bogomil, Billy Rosewood a John Taggart musí, kromě řešení případu, čelit i hlouposti svého nadřízeného Harolda Lutze. Lutz se chce velmi zalíbit starostovi města a to situaci poněkud komplikuje. Billy Rosewood má známého u federálů a požádá o pomoc. To má za následek, že Lutz Bogomila suspenduje a Rosewooda a Taggarta přeřadí k dopravní policii. Cestou domů je Bogomil těžce postřelen a na místě činu zločinci opět zanechávají dopis. Tuto zprávu se dozvídá Axel Foley, policista z Detroitu a Bogomilův přítel. Neváhá a pod záminkou řešení svého případu okamžitě odlétá za Bogomilem a hodlá zjistit, kdo to jeho příteli způsobil. Rosewood a Taggart mu budou pomáhat. Vzhledem k tomu, že ke zločinu byly použity naprosto neobvyklé náboje, Axel a jeho přátelé brzy zjišťují, kdo je vyrobil. Jejich kroky vedou do střeleckého klubu vlastněného Maxwellem Dentem, který má mnoho oblastí zájmu a mimo jiné je i naftovým magnátem. Manažer klubu Charles Cain přiznává, že náboj vyrobil, nicméně odmítá jakoukoli vinu na loupežích. Bogomilova dcera Jan pracuje v pojišťovně a zjišťuje, že Dent má finanční potíže. Neplatí pojistky kromě jediné, a tou je pojištění jeho závodiště koní. Axel v Bogomilových věcech nalézá důkazy, že Bogomil byl Dentovi na stopě, ale zatím neví, co Bogomil zjistil a kvůli čemu se ho pokusili zabít... (TV Prima)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (více)

Reklama

Reklama