Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Decentní horůrek okořeněný řadou ohodnocení není ale nic zvláštního, nebo jedinečného, jak by na první pohled mohlo vypadat, ale taky nemuselo, protože zdejší hodnocení to jenom potvrzuje. Pro mě je to čistý průměr, čistý nechutný, krvavý průměr. Psí vojáci možná jsou horor, který si postupně brousí atmosféru na diváka, ale co od něj především čekat. Především teda lekací scény, kopy psů, kteří mají krev u držky, kteří by rádi do něčeho zakously, a to se jim také v tomto filmu podaří. Možná je to po příběhové stránce velký nesmysl a hodně nijaký, neočekávaný inovativní průběh, ale furt to účel hororu docela plní. Ale jak už vím, zlá tajuplná atmosféra vyvolávající strach se může konat i jinak, než nechutným kapáním krve všude kde se dá, jen aby divák měl strach viz. třeba Znamení ve zdi. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Základ přežití není v utíkání a skrývání se, ale v likvidaci schopností nepřítele vedoucí k vašemu dopadení..... Dům v lese, málo munice a venku něco mezi člověkem a vlkem. Žádná paranoia středověku, žádní blázni, ale ORGANIZOVANÁ JEDNOTKA OBROVSKÝCH VYJÍCÍCH HNUSŮ. N.Marshall natočil (jak je jeho zvykem) zajímavý film – no, ehm - jedná se spíš o takovou blbost, která má za cíl víc pobavit než vystrašit, ale já přemýšlím, proč nemám Marshalla mezi oblíbenými režiséry…. Počkám na Centuriona! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vyrážím s rodinou do hlubokých skotských hvozdů. 2.) Chci vidět K.McKidda než ,,ovládl“ Řím. 3.) Jsem fanda snímků N.Marshalla. 4.) Zítra jdu na houby. 5.) Tenhle Vlkodlak mi připadal trochu nudnej. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Brennos 

všechny recenze uživatele

Béčko... bezpochyby... často vtipné tam, kde by nemělo, ale občas i tam, kde by mělo... neskutečně předvídatelné... příliš brzké odhalení "nepřítele"... Nicméně já se bavil, ikdyž občas na úkor tvůrců... a prostě tomuhle kousku nemůžu uškodit ;o) Největším kladem filmu bezpochyby charismatický Sean Pertwee alias seržant Wells. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

"Psí vojáci" celkem splnili mé očekávání. Herci nepostrádají charisma a svou snahou vyrovnávají občas trochu lacině vyhlížející efekty. Tu a tam sice skřípe logika a vědátorské kecy jediné ženské protagonistky mi lezly na nervy, ale na druhou stranu to byla pohledná mladá holka a tu vědeckou identitu měla vlastně jenom jako krytí, tak to zas tolik nevadilo. Slušnou atmosféru snímek bezesporu má a já se u něj docela dobře bavil. Ovšem do "nejlepšího filmu o vlkodlacích všech dob", jak se chlubí Neil Marshall ve filmu o filmu, má jeho snímek hodně daleko. V tomhle oboru je pro mne jedničkou určitě spíš třeba Jordanovo "Společenství vlků". ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Příšerné, ale opravdu příšerné masky. Hrůza. Ale jinak vcelku zábavný, NEhororový film, dávající jasně tušit, jakým směrem půjde Marshallova příští tvorba. A musím se přiznat, že po Descent jsou Psí vojáci mým nejoblíbenějším filmem od něj. (Soudný den byl pro mě až moc ujetý) Britští herci jsou docela sympaťáci, navrch Sean Pertwee, který si SPOILER může odšrtnout další nápadité úmrtí v průměrném hororu KONEC SPOILERU. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Jason Statham bol pôvodne plánovaný do role Coopera, ale v poslednej chvíli vycúval z projektu, aby mohol hrať vo filme Ghosts of Mars režiséra Johna Carpentera. (Nekrofil)
  • Vlkodlaci nebyli nijak upravováni speciálními efekty, jednalo se vždy o herce s kostýmy. Ústa a končetiny byla pak řízena pomocí dálkového ovládání. (Habansz)
  • Postava Seana Pertweeho "Sgt. Harry G. Wells" je pojmenována po spisovateli H.G. Wellsovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama