Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřnohý míčový čaroděj Buddy opět všem ukáže, co s míčem umí! Když se trochu neslavně předvede při basketbalovém zápase, všimnou si ho majitelé ruského cirkusu a rozhodnou se získat ho pro sebe za každou cenu. Buddyho kamarád Josh teď studuje na střední škole a se spolužákem Tomem vstoupí do školního družstva amerického fotbalu. Joshova matka se seznámila s novým veterinářem Patrickem a to se Joshovi příliš nelíbí. V prvním fotbalovém zápase se zraní nejlepší obránce družstva a na hřiště pošlou Joshe. Beznadějnou situaci nakonec zachrání odvážný pes Buddy, který zastaví soupeřův pokus o vítězný míč a stane se členem mužstva. Když Josh slyší, že si chce vzít jeho máma Patricka, uteče z domu.Právě tehdy však dva Rusové Buddyho unesou! Při své záchraně bude Buddy potřebovat nejen svou šikovnost, ale i pomoc druhých: jednoho šimpanze a samozřejmě také Joshe i Patricka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ach jo fakt nápady za chvíli bude pes hokejista a kdo vy co ještě mám rád málo fakt málo psi zábavy co se povedla tohle není ten případ. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dvojka už není zdaleka tak použitelná jako první záležitost, která byla svým způsobem ještě originální. Tohle už ale moc dobré není. ()

Vencik89 

všechny recenze uživatele

Obě hvězdy pro krásného psa, který svou roztomilostí dokáže lámat ledy. Film o ničem, ale komu to vlastně vadí? No, vypadá to, že většině, u mě dobrý.. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele

V každém filmu o Buddym akorát Buddy pomáhá nějakým outsiderům vyhrát nějaký pohár. Jak nečekaný konec, když to pokaždé vyhrají! :O :D 30% ()

Reklama

Reklama