Reklama

Reklama

VOD (1)

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : David Dorfman. Kamera : Donald M. McAlpine. CHYBY VE FILMU - 1 - Když říká Dave Johnovi ten vtip o její matce, tak John vyjde z koupelny a čistí si zuby. Na zubním kartáčku je pasta. V dalším záběru ale na kartáčku ani na puse žádnou pastu nemá. 2 - Když je Adam Sandler poprvé na kurzu sebeovládání, tak při záběrech na člověka jménem Lou můžeme vidět, že triko, které má pod košilí občas jeho pupek zakrývá a občas ne. Ve filmu je strašná spousta chyb, stačí se jen trochu pozorněji dívat a každý něco najde. DIALOG - Moment, nechte toho muže domluvit, co chtěl říct. Kdo to byl ? Asi Bill Clinton. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho mnohem víc. Už jenom jména jako Jack Nicholson, Woody Harrelson a konec konců i Adam Sandler naznačujou, že by to mohla bejt pořádná zábava, ale tohle je spíš podprůměrná komedie, která ke konci spíš připomíná romantickej film. Pro mě je to jednoznačně zklamání. Jack Nicholson v poslední době bere taky roli v každý blbosti. Tady to fakt nemohlo zachránit už nic. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s výbornými ústředními postavami. Adam Sandler je možná můj nejoblíbenější komediální herec a tady své nadání pro podobné typy filmů potvrzuje. Nabručený Jack Nicholson ho skěle doplňuje. Tato komedie podle mého nedosahuje kvalit "50x a stále poprvé" nebo "Trestná lavice", dalších to Sandlerových filmů, ale určitě vás slušně pobaví, možná i poučí. 65% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film je tak trochu otravný už ze samotného námětu. Po celý film všichni se Sandlerem neskutečně vyjebávají a je to spíše frustrující, než zábavné. Humorné to také kdovíjak není, Sandlerův komediální talent tentokrát moc využitý není a celý film táhne především Jack Nicholson a jeho xichtění + nějaké ty drobné cameo role. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

John McEnroe kdysi řekl, že největším nepřítelem tenisty na kurtu je rozhodčí. Největším nepřítel Sandlerových komedií je nevyvážené tempo a mnohdy bohužel i on sám.. Naštěstí Anger Management polívají živou vodou Turturro, jehož prudký Chuck se zajímavým původem napůl Ital, napůl Ir, napůl Mexičan a možná Žid je naprosto kouzelný, "brazilská buzna" Guzmán, rozněžnělý Harrelson, či první a druhá meta bostonských Red Sox na Heather Graham. Ve věci "neveřejného" vyznání lásky na baseballovém stadiónu Yankees nevidím na rozdíl od jiných zde sebemenší důvod ke kritice, neboť se nebralo ani na vteřinu vážně. Řekněte, nebylo by hezké, kdyby se při živém přenosu čt z poslanecké sněmovny ti rozvášnění hoši, kterým na nás tolik záleží, chytli za ruce a napříč politickým spektrem si společně zanotovali: I feel pretty / oh, so pretty / oh so pretty and witty.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Poslední film herečky Lynne Thigpen (Brenda Daniels), která zemřela měsíc před jeho uvedením do kin. Snímek je věnován její památce. (ČSFD)

Reklama

Reklama