Reklama

Reklama

Recenze (3)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Drsné gangsterky jako tato mají většinou jako hlavního hrdinu pořádného tvrďáka, ale v jádru sympaťáka. Se sympatiemi ke zdejší hlavní postavě to však není tak lehké :) Jeho výbušná povaha, "problémy" s důvěrou a respektováním autority vyústí až do extrému a slibují tak skutečně drsný (a povedený) yakuza snímek, který by si neměl nechat ujít žádný Miikeho fanoušek (třeba už jen kvůli jeho krátkému, ale o to intenzivnějším cameu na začátku :) ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Miike se dostal k tématu japonské yakuzi. Chtělo by se říci, že téma nijak objevné (barman zachrání život bossovi yakuzi a tím může směle začit jeho cesta vzhůru) – Miike ho ale zvládl natočit velmi dobře. Film má grády, je celkem chytlavý. Ale jak už tento typ scénáře napovídá, má i svoje slabší chvilky. Předně je totiž třeba říci, že film je z roku 2002 a osm let je v dnešní době docela hodně. Takže některé scény jsou docela zbytečné a celé to potom působí natahovaným dojmem. ()

xav 

všechny recenze uživatele

Skvela hudba dela z filmu klasickou gangsterku, ikdyz je to stale Miikeho podani. Hlavni hrdina na zacatku zachrani zivot mafianskemu bossovi a tim se stava jednim z nich. Tedy az do doby, nez svou nerozvaznosti zacne obracen vsechny proti sobe. ()

Reklama

Reklama