Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté co se Ivanhoe vrací ze Svaté země, zjišťuje že král Richard Lví Srdce je vězněn ve vévodství rakouském. Je proti tomu, aby ho na trůnu nahradil jeho bratr John, a tak se přidá na stranu Robina Hooda a společně bojují proti silám prince Johna. (topr harley)

Recenze (4)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Dost trapný seriál, který tak nějak vychází z knihy od Waltera Scotta (velmi, velmi volně). Většina hereckých výkonů je trapná, scénář ubohý, výprava podprůměrná. Naštěstí se na představitele hlavní role dá koukat. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Seriál, který jde v duchu slavného , ale i lepšího seriálu Robin Hood. Proto tu neberu v úvahu přesnost knihy. Nicméně fajn podívaná. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Seriál vhodný pro dlouhé hodiny pozdního odpoledne, když přijdete ze školy-zaměstnání a nemáte nic lepšího na práci, příznivce Xeny a Herkula, pro lidi, co se těžko soustředí na složitější děj a kteří dokáží svoje tlačítko DOBRÝ VKUS přepnout do polohy vypnuto... ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Teda, Walter Scott se musi obracet v hrobe, protoze tohle ma spolecneho se skvelou knihou jenom jmena..nic vic. Bohuzel - nebo mozna bohudik. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama