Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Vědma 

všechny recenze uživatele

Osvěžující a obsahující třeskutou nálož gagů a hlášek - výborných, horších i trapných, ale spíš výborných a špajdoňklových. Druhá půlka ztratila dech a náboj, ale nebýt toho, byla by to pětka - hlavně za výborné písničky. Zvažovala jsem, že nejlepší by bylo celou kanibalskou eskapádu vynechat, i tak tam bylo srandy na dva filmy. ()

Stanislav_H 

všechny recenze uživatele

Částečně autobiografický film. Romance. Nabízí se přirovnání k Lásce nebeské. Pár zásadních rozdílů a zároveň důvodů, proč raději sáhnout po Kanibalovi: v Kanibalovi je příběhová linie uvěřitelná; postavy nejsou žádná odpudivá monstra; není šance se u něj nudit ani rozčílit; neexhibuje tam Tomáš Sangster. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No tak tohle pro mě bylo bezvadný překvapení, které jsem po předchozích zkušenostech s Tromou rozhodně nečekal. Sice relativně amatérsky natočené, ale brutálně vtipné od začátku (skoro) až do konce. S klasickou Tromou to příliš společného nemá (neobjevuje se zde příliš nechutností a vulgárností), což je nejspíš důvod, proč se mi to líbilo. Písničky jsou extrémně chytlavé, z několika vtipů (spíš hlášek) jsem málem spadnul ze židle. Měl bych jedinou výtku - mohlo to skončit asi o dvacet minut dřív, protože ten závěr už vůbec nemá šťávu. PS: Co je kua špadojňkl ??? Horror movie of the year ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To byla ale špadojňklová komedie! Sice absolutně nevím, co to slovo znamená, ale co už, kdo to viděl, pochopí. Už hned na začátku mě potěšilo logo Tromy, které vždycky slibuje řádnou šílenost a ono taky jo, akorát na Tromu je to málo úchylně a málo krvavé. Zpočátku to stylem dost připomene rané komedie Petera Jacksona a ono to i tak podobné baví. Tady je to navíc obohacené o muzikálová vystoupení a i znatelné náznaky Parkerova a Stoneova humoru, který pak rozvádějí v South Parku. Pak tu taky hraje Stan Brakhage, od kterého jsem pár dnů zpátky viděl několik krátkých filmů (většina z nich za moc nestála). Každopádně, Kanibal! Muzikál je i bez úchyláren a hodně gore dost šílená komedie, která je ale hlavně zábavná, takže já jsem s ni spokojený. Jenom mohla být o něco kratší, v některých místech je to hluché. 4* ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Musím se smát, takovýhle žánrový mix jsem asi ještě nikdy neviděla a celkově se jedná o naprosto originální dílko.. Místy je to úderně vtipné, občas krásně krvavé a po celou dobu jsem měla pocit, že si ze mě tvůrci střílí, resp. že si tvůrci střílí ze všeho, ze všech i sami ze sebe.. Hlavní postava je bambula k pohledání a už jen fakt, že se stane průvodcem výpravy zlatokopů, je k popukání.. Když si k tomu přičtu past na medvěda, japonské indiány, přechod řeky, kanibalismus, závěrečnou popravu a setnutí, vychází mi to na skvělé čtyři hvězdy.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Podle Diana Bachara byl trailer připraven ještě před zahájením natáčení. (StrYke)
  • Scéna, kdy se zlatokopové ptají poutníka na cestu do Prova, je odkazem na klasickou série Friday the 13th. (StrYke)
  • V české (Řitka video) a anglické distribuci jsou na obale vidět úplně dole napravo dva ufoni. (StrYke)

Reklama

Reklama