Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děda Marsh se dožije úctyhodných 102 let. Má jediné přání, aby ho Stan zbavil jeho trápení. (Netflix)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stanov starý otec oslavuje 102 narodeniny a chce umrieť. O pomoc požiada vnuka Stana. Kyleova mama zorganizuje protesty proti televíznej relácii, ktorý chlapci zbožňujú - Terrence a Phillip. Seriál sa opäť humorom jemu vlastným zamýšľa nad témou asistovanej samovraždy a nad tým, či môžu nevhodné televízne relácie ovplyvniť mládež, alebo je mládež "poškodená" aj bez nich...Prikláňam sa k druhému názoru. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (8)

  • Když Kyle hovoří o Jacku Leborkianovi, poukazuje tím na Jacka Kevorkiana, který pomohl asistovanou sebevraždou zemřít nejméně 130 lidem. Za své skutky byl pravomocně odsouzen a ve vězení strávil 8 let. 1. června 2007 byl za dobré chování propuštěn. (Zdroj: ČSFD)
  • Epizóda ťaží aj zo skutočnosti, ako niektorí rodičia reagovali na South Park v čase svojho uvedenia v televíziách. (Real Tom Hardy)
  • Pri proteste Sheila žiada od televízie kvalitnejší program a ako príklad uvedie skutočný seriál Plný dom (od r. 1987), ktorý hoci nemal najlepšie hodnotenia od kritikov a bol jeden z najsledovanejších v čase svojho vysielania. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama