Reklama

Reklama

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlapci si musia vybrať medzi predmetmi technické práce a domácnosť a tak sa Kenny ako jediný príhlási na domácnosť s dievčatami. Počas hodiny s novým učiteľom Richardom Adlerom chlapci zorganizujú bitku medzi Tweekom a Craigom...Pobavilo ako si Kenny prezieravo vybral varenie a šitie, čo mu však nepomohlo i snaha ženám vštiepiť vedomosti potrebné pre dievčatá, Adlerove flashbycky s hranou herečkou trochu nudili ale celkovo zatiaľ najlepšia časť v tretej sérii. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitka medzi školákmi (a čo jej predchádzalo) vyšperkovaná snáď do dokonalosti. Takisto hodina pre budúce manželky aj s Kennym prináša veľa zábavy. Adlerove šialené spomienky sú sem tam rušivé, ale výsledný dojem nekazia. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda dobrá ale má poměrně dost problémů. Tato epizoda má tři příběhové linie. První se zaobírá nějakým učitelem z dílny a jeho mrtvou ženou, druhá se zaměřuje na to že Tweek a Craig si chtějí rozbít hubu, a třetí linie je o tom jak je  Kenny v nějakém kroužku či co. Na tu třetí linii je prostě málo času, ale v závěru se to hezky propojí s předchozími. Druhá linie se vážně povedla, lepší by jen bylo kdyby dostala nějaký jasnější závěr. A první linie byla děs běs a nuda. 8/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka kolem Adlera, učitele pracovních činností, tu byla dost zbytečná. Linka kolem organizace bitky mezi Tweekem a Craigem byla vtipná a hodiny domácí výchovy byly skvělé. Škoda, že bitka neměla žádné vyústění. Celkem průměrná epizoda.... What you got, biyatch?! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (9)

  • Richardovu manželku si zahrála Pam Brady, producentka seriálu. (DJDVD)

Reklama

Reklama