Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 3 (1999) (série)


Světový koncert (S03E17)

(epizoda)
  • USA World Wide Recorder Concert

Recenze (8)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Well, don't you want to see them?“ „I haven't seen my father for 23 years.“ „Uh, perhaps you should sit down, Mr. Garrison, m'kay? [walks him over to a chair and sits him down] Mr. Garrison, I know this is very difficult, m'kay, but I must ask: is there a history of sexual abuse in your family?“ „...Some, yes. There was my uncle, Richard. He... he molested me.“ „When was that?“ „Saturday. Last, last Saturday. He's a paraplegic, but it didn't...“ Potešia Garrisonove aj Cartmanove hlášky, rovnako aj bitka Mr. Hata a Mackeyho. Garrisonov „problém“ má veľmi zaujímavý vývoj a nie je to teda nič pre konzervatívcov. Záver série, ako sa patrí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deti sa majú zúčastniť koncertu všetkých tretiakov z USA v štáte Arkansas, kam sa príliš nechce učiteľovi Garrisonovi. Má odtiľ zlé spomienky na detstvo, lebo jeho otec ho nikdy nezneužil...Poriadne ironická epizóda ale s dobrým ponaučením, že snaha vyzerať normálne niekedy zatieni to, že človek normálny je. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (6)

  • V závěrečné autobusové scéně je vidět Kenny sedící v zadní části autobusu přímo za řidičkou, přestože byl již předtím v průběhu dílu zabit. (8Dandee)

Reklama

Reklama