Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 7 (2003) (série)


Malí bojovníci proti zločinu (S07E06)

(epizoda)
  • USA Lil' Crime Stoppers

Obsahy(1)

Kluci založí krimi klub pro šetření místních zločinů a mají úspěch s nalezením ztracené panenky. (TV Prima)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvykrát počas 102 epizód vidieť vlasy všetkym 4 hlavnym hrdinom. Kedysi by som sa zrejme na tom ako sa Cartman snaží získať vzorky spermií od Buttersa zasmial viac v dnešnej dobe keď sa objavujú články ktoré obhajujú pedofilov aj v mainstreame mi to už smiešne bepripadá... ()

Reklama

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- K.B.: Celé jsme to probrali a napadla nás teorie. - Důchodce: Co se podle vás stalo? - S.M.: Říkala jste, že jste dala koláč na okno, kde chvíli ležel. Ale jeho vůně přilákala něčí pozornost. Vašeho muže. - K.B.: Chtěl ten koláč, ale věděl, že ho ještě nesmí sníst. - E.C.: Pomalu v jeho mysli rostla nenávist. Proč nesmím sníst ten koláč, proč mi nikdy nic nedovolí? Řešení bylo jednoznačné, zabít ji. - S.M.: Měl v plánu použít kladivo. - E.C.: Bang, bang. Prorazil by lebku a následovala by okamžitá smrt. - S.M.: Aby policie nemohla identifikovat tělo, lopatou by oddělil hlavu. Pak odřízl ruce a nohy a torzo těla by hodil do jezera. Ruce a nohy hodlal rozpustit v kyselině. A nakonec by snědl ten koláč. - K.B.: Ale než uskutečnil tenhle plán, zjistil, že koláč už někdo snědl – váš pes. ()

Zajímavosti (4)

  • Meno striptízového klubu The Peppermint Hippo je paródiou na sieť striptízových klubov v US a UK s názvom Spearmint Rhino. (Real Tom Hardy)
  • Koncept celej epizódy je paródiou na televízne seriály zo série CSI (od r. 2000). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama