Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 8 (2004) (série)


Jeffersonovi (S08E06)

(epizoda)
  • USA The Jeffersons

Obsahy(1)

Do South Parku se nastěhuje nová rodina s malým synem jménem Blanket, lunaparkem na zahradě a tátou se zálibou ve zpěvu a plastických operacích. Hádejte kdo to je? (TV Prima)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nech sa na mňa nikto nehnevá ale obhajoba pedofila a označenie všetkých policajtov za podvodnikov je cez čiaru aj na South Park. Vrelo odporúčam navštíviť rodičov, manželku či deti policajta ktorého zastrelil čierny mustang a povedať im že za všetko môžu biely policajti... ()

Mangano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám obě své ruce do ohně za to, že Michael Jackson NEBYL pedofil a veškerá obvinění proti němu byla, jsou a vždy budou 100% falešná!!! Toto je již asi 15 let jasně nevyvratitelnými důkazy několikrát potvrzený fakt a Michael Jackson byl po asi roce od prvního odvysílání této epizody (nijak s tím nesouvisí a opravdu doufám, že ji Michael Jackson nikdy neviděl) a po úmorném vyšetřování FBI soudně zproštěn veškerých falešných nařčení a obvinění. Pokud je někdo naprosto mediálně nekompetentní a věří i přesto slepě bulvárním lžím tato fakta se snažící zpochybnit - respektive zamlčet za účelem zisku z honby za senzací, je to jen jeho problém a jeho arogance. Pokud pominu trapné bulvární nesmysly, jakože se Michaelovi někdy rozpadal obličej nebo že by snad nedostatečně vychovával svoje děti, které například pro kontrast uvedu ve skutečnosti musely přečíst pokaždé nějakou knihu, chtěly-li po svém otci, aby jim mimo Vánoce nebo narozeniny koupil novou hračku, musím říct, že se tvůrci South Parku celkem trefili do celé té problematiky a to ještě předtím, než o ní byly dostupné relevantní informace. Za mě jsou to sice čtyři hvězdy hlavně za inteligenci a zdravý úsudek, i když poměrně tedy rozporuplné. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Když pan Jefferson (Michael Jackson) vystrkuje svého syna Blanketa z okna, je to odkaz na incident z roku 2002, kdy Michael Jackson stejným způsobem ukazoval veřejnosti svého syna Prince Michaela II a málem ho upustil. (Duoscop)
  • Scéna, v ktorej detektív Yates hovorí ostatným policajtom, aby nezbili pána Jeffersona, lebo susedia môžu mať kamery, je odkazom na incident, v ktorom príslušníci LAPD brutálne dobili Rodneyho Kinga. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama