Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 8 (2004) (série)


Invaze z budoucnosti (S08E07)

(epizoda)
  • USA Goobacks

Obsahy(1)

South Park zaplaví dělníci z budoucnosti, kteří ukradnou všem jeho obyvatelům práci, protože souhlasí s nižšími platy. Muži ze South Parku udělají všechno pro to, aby je zastavili. (TV Prima)

Recenze (6)

whack

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Environmentálna migrácia je tu! Začalo to mužom, ktorý prišiel z roku 3045: „Vědci s ním dokázali dál komunikovat, zjistili, že se muž z doby o víc než tisíc let po naší vrátil, protože hledá práci. Řekl, že svět budoucnosti je tak hrozně přelidněný, že se tam prostě žádná práce už sehnat nedá. A tak se vrátil do Ameriky 21. století, aby si našel práci tady. Jeho plán je sehnat si práci v naší době, aby si mohl vydělané peníze uložit, a na úrocích pak v roce 3045 bude mít miliardy dolarů. Sice budou mít v přepočtu hodnotu jenom několik stovek, ale podle něj to bude dost, aby z něj vyžila celá jeho rodina.“ (ukážka) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Na záberoch z televíznych novín, ktoré chlapci sledujú, je možné v pozadí vidieť hangár s číslom 18. Jedná sa o odkaz na Roswellský prípad a údajný Hangár 18, v ktorom majú byť podľa konšpiračných teórií ukryté telá mimozemštanov. (Real Tom Hardy)
  • Vzhľad časového portálu a aj efekty, ktoré sa objavujú, keď cezeň niekto prechádza, sú veľmi podobné tým z filmovej série Terminátor (od r. 1984). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama