Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 10 (2006) (série)


Animákové války, část první (S10E03)

(epizoda)
  • USA Cartoon Wars Part I

Recenze (5)

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Garrison: Představte si, že jste muslim. Je pátek večer a vy si nemůžete zašoustat ani vyhonit, navíc máte v očích a nejspíš i v prdeli písek a pak přijde z promiskuitní země animák, který zesměšňuje vašeho proroka. Mě by to taky pěkně nasralo! ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presne tak, vyobrazenie či zosmiešňovanie moslimov, židov či černochov vyvolá vo svete pobúrenie, a tak si liberálny tvorcovia uťahujú z bielych kresťanov. Aký pokrok dosiahla americká tvorba za posledných 14 rokov... ()

Zajímavosti (5)

  • Veta "Or will Comedy Central puss out" z konca epizódy je odkazom na to, že Comedy Central odmietol zobraziť necenzurovaného Mohameda aj napriek žiadostiam tvorcov. Je ho však možné vidieť bez cenzúry na začiatku epizódy počas intra, ktoré pravdepodobne Comedy Central prehliadlo počas kontroly. (Real Tom Hardy)
  • V DVD komentáři k epizodě se Trey Parker a Matt Stone podělili o svůj názor na animovaný seriál Griffinovi (od r. 1999). Řekli, že přestože si tohoto seriálu váží pro jeho fanoušky, jeho schopnost rozesmát lidi a občas i inteligentní humor, v konečném důsledku seriál ale nesnášejí a neuznávají jeho scenáristy, zejména kvůli nadměrnému používání gagů. Zmínili také, že po odvysílání této epizody jim volali producenti seriálů Simpsonovi (od r. 1989) a Tatík Hill a spol. (od r. 1997) a chválili je za ni. To Parkera a Stonea inspirovalo k přidání postavy Barta Simpsona a tvůrců Tatíka Hilla do druhé části této dvoudílné epizody. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama