Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do South Parku dorazí v plné parádě mediální cirkus, když se ukáže, že se v tomhle horském zapadákově skrývá Britney. Kluci se vyplašené popové hvězdě pokoušejí pomoci. (TV Prima)

Recenze (6)

Zodd

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, do čeho se pánové chtěli trefit, ale jinak jde jen o dvacetiminutové ploché čekání na vtipnou pointu, které mezi těmito sériemi působilo jako trojský kůň pro náš čas. Jedna z velmi mála epizod, které ve zlaté éře seriálu (8-16), kdy v každém dílu sršel jeden nápad za druhým, prostě neobstojí a upadne v zapomnění (jinak nemusím Ziplining, P***prd ani slavný Imaginationland, nežto u nepopulárního Funnybota a Jewpacabry jsem se zasmál dostatečně). Což by se u těch s hlavním tématem celebrit stávat nemělo. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda utahující si z konzumentů bulváru, zde pochopitelně vyšroubované do absurdna (Britneyin nový look, obětování). Klobouk dolů za přesnou trefu do další oběti. A odchyt obří veverky mi pocuchal bránici. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečná scéna je parodií na hororový film Kukuřičné děti (1984), ve kterém jsou lidé obětováni na poli. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama