Reklama

Reklama

Městečko South Park

(seriál)
  • USA South Park (více)
Trailer
USA, (1997–2023), 118 h 25 min (Minutáž: 16–48 min)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Trey Parker, Matt Stone, Isaac Hayes, Isaac Hayes (a.z.), Jay Leno, Tomorowo Taguči, Jenna Mattison, Elton John, Ozzy Osbourne, George Clooney (více)
(další profese)

Série(26) / Epizody(321)

South Park je americký animovaný seriál vytvořený Treyem Parkerem a Mattem Stonem pro televizní stanici Comedy Central. Seriál pro dospělé se proslavil svým drsným jazykem a neskutečným humorem, který se dotýká širokého spektra témat. Příběhy se točí kolem čtyř chlapců, Stana Marshe, Kylea Broflovského, Erica Cartmana a Kennyho McCormicka, a jejich bizarních dobrodružství ve smyšleném coloradském městě a jeho okolí. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (1 068)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Napriek dlhotrvajúcej srdcervúcej obrane sa môj dokonalý obranný systém pred bránami nechutného, vulgárneho a perverzného mestečka South Park rozpustil ako Ernst Röhm na plese požiarnikov... Zatiaľ čo v prvej epizóde som krútil hlavou nad animáciou, postavami, dejom a vôbec všetkým čo dáva South Parku základ, postupom času ma Stone a Parker vtiahli do svojho nechutne perverzného univerza, a doteraz ma nepustili. K*rvadrát! ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pro me kultovní seriál, jeden z mála seriálu kde mam radši náš český dabing než originální znění. ,,krucinál zabili Kennyho, parchanti,,!,,Seru na vás jdu domů,,! :-) ad.20.4.08: Takže zpětně a znovu asi potřetí sleduji první sérii South Parku, ale pro změnu v originálním znění, první tři díly mě původní znění docela rušilo a pořád mám nezvyklý názor, že je dabing povedený a mám ho zažitější, tím pádem oblíbenější. Ke konci sezóny jsem si už docela zvykl, pořád je to velká sranda a výborný seriál! Nej.díly - Volcano, Death, Damien, Cartman's Mom is a Dirty Slut, Tom's Rhinoplasty ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Respekt tvůrcům - Trey Parker a Matt Stone. Další seriál, na který se těším, až vyjde nový díl. Je to jiný soudek než Simpsonovi a nelze to s nimi srovnávat. Kvalita animace není až tak propracovaná, ale za to jsou zde drsné scény, dobré příběhy ( i s ponaučením ), prostě komedie, která stojí za to. Extrémně vulgárních scén je tu nespočet, nadávky atd.. Nevím proč, ale South Park se mi moc líbí. Seriál, bez zábran a hranic. Nejoblíbenější postavou a zároveň i ta nejvtipnější je Cartman, který je hodně rozmazlený a agresivní. Často uráží Kyla kvůli jeho židovskému původu a Kennyho pro jeho chudobu. Je pro něj také typické, že touží po bohatství a je pro něj ochoten udělat cokoliv. / Viděné epizody z 1-19 série *268.dílů / Očekávám 20.sezónu / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Komu South Park připadá jako čistě vulgární a stupidní zábava, tak se omlouvám, ale ten to vůbec nepochopil. Jen v South Parku dokáží vystihnout aktuální dění a společenské situace tak trefně jako právě tady. Mnohy se zaobírají tématy, o kterých jinde neuslyšíte. Protože se o nich nemluví nebo protože se nad tím někdo jiný ani nezamyslí. Ano, South Park dokáže být i hodně drsný a (nejen)rasistický, ale právě proto se jedná o takový klenot: Tvůrcům není naprosto nic svatý a dokáží si ze všeho udělat pořádnou p*del. Jen je škoda těch posledních dílů, kde jde v podstatě o to samé dokola: děcka udělají nějaký průšvih (a většinou jde ještě o fantasy/virtuální nebo jinou realitu), který ovlivní celé město, včetně jejich rodičů, kteří mají poslední dobou víc prostoru, než naše oblíbená partička. Ruku na srdce, kouzlo South Parku se s posledními sériemi vytrácí. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Před rokem jsem začal se šestou sérií SP, dnes jsem dorazil tu třináctou... a byla to slušná jízda. Zpětně působí ty první dávno viděné série jako hodně slabý rozejzd na ty další, čím dál tím lepší a lepší... přičemž vrchol bych viděl ve 12. řadě, ta 13. už je slabší než předchozí. Každopádně i tak, musím uznat že lepší kreslený seriál v americe nikdy nikdo nenatočil... a kdo v něm nechápe víc než jen příšerně animované a dementní sprosťárny, ten si nevidí dál než na špičku nosu (Ne, řeknu to jinak - je to debil :)) Satira geniální ve své absurditě, za hranicemi dobrého vkusu a slušného vychování, přesto ale chytřejší a morálnější než všechno jiné co kdy v televizi bylo. /// Poznámka na okraj - sedmnáctá řada v plném proudu a pořád je to geniální. ()

Galerie (3 963)

Zajímavosti (2 273)

  • Pan Garrison pochází z Arkansasu. (masw)
  • Postava Butterse byla založena na osobě Erica Stougha, režiséra animace. (masw)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

06.08.2021

14 filmů, 5 dalších seriálových sezón a navrch k tomu ještě nová videohra. Ano, čtete správně. Tvůrci South Parku Trey Parker a Matt Stone uzavřeli novou megadohodu se společností ViacomCBS, domovem… (více)

Další peklo na Zemi

Další peklo na Zemi

23.11.2008

Televizní South Park spěje ke svému konci. Trey Parker a Matt Stone sice mají podepsané smlouvy až do roku 2011, ale už teď pomýšlejí na stylové završení úctyhodně dlouho běžícího kresleného seriálu.… (více)

Reklama

Reklama