Reklama

Reklama

Městečko South Park

(seriál)
  • USA South Park (více)
Trailer
USA, (1997–2023), 118 h 25 min (Minutáž: 16–48 min)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Trey Parker, Matt Stone, Isaac Hayes, Isaac Hayes (a.z.), Jay Leno, Tomorowo Taguči, Jenna Mattison, Elton John, Ozzy Osbourne, George Clooney (více)
(další profese)

Série(26) / Epizody(321)

South Park je americký animovaný seriál vytvořený Treyem Parkerem a Mattem Stonem pro televizní stanici Comedy Central. Seriál pro dospělé se proslavil svým drsným jazykem a neskutečným humorem, který se dotýká širokého spektra témat. Příběhy se točí kolem čtyř chlapců, Stana Marshe, Kylea Broflovského, Erica Cartmana a Kennyho McCormicka, a jejich bizarních dobrodružství ve smyšleném coloradském městě a jeho okolí. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (1 068)

MMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento drsný humor mě rozsekává každým dílem víc a víc. Co si budeme povídat, ale vždycky je na 20 minut o originální zábavu postaráno. Každý díl má něco do sebe, jedna narážka drtí druhou, spousta narážek nejen na známé osobnosti. UPGRADE na štědrý den 2011: Tak South Park se propasíroval do mé topky :-) Zásluhu na tom mají některé opravdu geniální díly, kde se to každý díl na začátku rozjíždí a graduje a graduje, a to se mi líbí. No nic, hlavně, abych nedostal náklep. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Většina lidí si myslí, že South Park je vlastně jen o sprostých slovech. Ne, není to o nich. Je to jen vedlejší produkt, který doplňuje děj. Je pravdou, že i díky tomu jsem si South Park tak oblíbil, ale nejen kvůli tomu. Líbí se mi, jak se seriál za tu dobu změnil. Ze začátku se tam vlastně řešily různé problémy dětí a teď reaguje na aktuální dění, které Trey a Matt převedou na jinou, lepší úroveň. Vůbec nechápu tu jejich neskutečnou představivost a také to, že dokážou udělat jeden díl za 6 dní. Jakou si s tím musejí dát práci všechno vymyslet a pak ještě namluvit většinu hlasů. Už existuje tolik dílů a mě udivuje fakt, že do každého dílu se dokáže vymyslet něco nového, vtipného, výbušného, co nakonec dává i smysl. No, jak se to vezme že? :D ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

South Park paroduje/uráža všetkých a všetko. Náboženstvá, náboženské postavy, známe celebrity, tlstých ľudí, homosexuálov atd. atd. Matt Stone a Trey Parker vytvorili jeden obrovský kult! Je podla Vás moc vulgárny? Možno. Obsahuje primitívny humor? Možno. Ale tak veľkú kopu nechutných hlášok nenájdete nikde inde. Kritika je absolútne na mieste. Chváľa je absolútne na mieste. Čo si vyberiete Vy? __ Mimochodom, kto napísal postavu Erica Cartmana, zaslúži jednu poriadnu..!:) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

marklaři, tenhleten marklar je marklar, a ne marklar, jak by si někteří marklaři mohli myslet! a i když nejsou všechny marklary do jednoho marklar, pořád je to skvělý marklar se spoustou marklarů a marklarů, který mě prostě nikdy nepřestane bavit... marklar je tedy jasných pět marklarů, tedy 100 marklarů... p.s.: v případě jakýchkoli marklarů mi pište na můj marklar :-) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejodvaznejsich dilek v cele televizni historii. Pro nekoho je tezke se prenest pres tu neuveritelnou snusku vulgarit, ale pokud se Vam to povede, dostane se vam inteligentni spolecenske satiry, ktera se nezastavi naprosto pred nicim. Btw: Eric Cartman je jednou z nejlepsich postav, ktera kdy vznikla a dle meho svuj naprosty vrchol zaziva v dilu z pate serie "Scott Tenorman Must Die", kde se naplno projevi jeho zvracena mysl. South Park na veky... ()

Galerie (3 963)

Zajímavosti (2 272)

  • Pan Garrison pochází z Arkansasu. (masw)
  • Aby tvůrci seriálu reagovali na právě probíhající události, dokážou vytvořit a nasadit danou epizodu do vysílání i během pouhého týdne. (Ruuzha)
  • Butters se narodil 11. září. (masw)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

06.08.2021

14 filmů, 5 dalších seriálových sezón a navrch k tomu ještě nová videohra. Ano, čtete správně. Tvůrci South Parku Trey Parker a Matt Stone uzavřeli novou megadohodu se společností ViacomCBS, domovem… (více)

Další peklo na Zemi

Další peklo na Zemi

23.11.2008

Televizní South Park spěje ke svému konci. Trey Parker a Matt Stone sice mají podepsané smlouvy až do roku 2011, ale už teď pomýšlejí na stylové završení úctyhodně dlouho běžícího kresleného seriálu.… (více)

Letom filmovým svetom

Letom filmovým svetom

29.12.2006

Vianoce sú za nami, Silvester pred nami a vy práve čítate poslednú tohtoročnú novinku. Zháňajúc na ňu námet, dúfal som, že narazím na zvlášť vymazlenú pikošku, ktorá by primäla celú ČSFD k hromadnému… (více)

Reklama

Reklama