Reklama

Reklama

Městečko South Park

(seriál)
  • USA South Park (více)
Trailer
USA, (1997–2023), 118 h 25 min (Minutáž: 16–48 min)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Trey Parker, Matt Stone, Isaac Hayes, Isaac Hayes (a.z.), Jay Leno, Tomorowo Taguči, Jenna Mattison, Elton John, Ozzy Osbourne, George Clooney (více)
(další profese)

Série(26) / Epizody(321)

South Park je americký animovaný seriál vytvořený Treyem Parkerem a Mattem Stonem pro televizní stanici Comedy Central. Seriál pro dospělé se proslavil svým drsným jazykem a neskutečným humorem, který se dotýká širokého spektra témat. Příběhy se točí kolem čtyř chlapců, Stana Marshe, Kylea Broflovského, Erica Cartmana a Kennyho McCormicka, a jejich bizarních dobrodružství ve smyšleném coloradském městě a jeho okolí. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (1 068)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tenhle kreslený sitkom trpí podobným neduhem jako další komediální seriály, a to že prostě tvůrcům časem začne docházet dech, nicméně tady to docházení dechu není tak markantní jako u seriálů "Ženatý se závazky" nebo "Krok za krokem". Hlavně první série tohoto skvostu je ovšem vydařená na 150% a vtipů je tam nepřeberné množství. Cartman je naprosto klasická postavička, ale ostatní za ním jsou vidět méně jen proto, že je tak neskonale tlustý (nebo dobře živený, chcete-li). :) Nejlepší díl byl tuším ve 2.sérii, a byl to ten o "hnědém" zvuku. Ten kdo viděl, asi tuší... :))) ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál, který se nebojí otevřeně kritizovat naprosto jakákoliv témata v lidské společnosti a to takovým způsobem a s takovou dávkou černého humoru, že dá pořádně potrápit vašim bránicím. Pozor - Tento seriál nejsou jen čtyři mimořádně sprostí školáci, ale také úžasná satira nejhrubšího zrna. (10/10) ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Před rokem jsem začal se šestou sérií SP, dnes jsem dorazil tu třináctou... a byla to slušná jízda. Zpětně působí ty první dávno viděné série jako hodně slabý rozejzd na ty další, čím dál tím lepší a lepší... přičemž vrchol bych viděl ve 12. řadě, ta 13. už je slabší než předchozí. Každopádně i tak, musím uznat že lepší kreslený seriál v americe nikdy nikdo nenatočil... a kdo v něm nechápe víc než jen příšerně animované a dementní sprosťárny, ten si nevidí dál než na špičku nosu (Ne, řeknu to jinak - je to debil :)) Satira geniální ve své absurditě, za hranicemi dobrého vkusu a slušného vychování, přesto ale chytřejší a morálnější než všechno jiné co kdy v televizi bylo. /// Poznámka na okraj - sedmnáctá řada v plném proudu a pořád je to geniální. ()

MMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento drsný humor mě rozsekává každým dílem víc a víc. Co si budeme povídat, ale vždycky je na 20 minut o originální zábavu postaráno. Každý díl má něco do sebe, jedna narážka drtí druhou, spousta narážek nejen na známé osobnosti. UPGRADE na štědrý den 2011: Tak South Park se propasíroval do mé topky :-) Zásluhu na tom mají některé opravdu geniální díly, kde se to každý díl na začátku rozjíždí a graduje a graduje, a to se mi líbí. No nic, hlavně, abych nedostal náklep. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Nejhorší animace na světě, nejdebilnější příběhy, sprosté a stupidní dialogy... Prostě a jednoduše geniální animovaný seriál, ke kterému nutno zaujmout nějaké stanovisko. To moje zní – satira ostrá jako břitva, nesmlouvavá, absurdní, balancující na samé hranici infantilní debility --- Jenže ona potvora balancuje tak mistrně, že jsem si bandu sprostých fakanů z jednoho amerického městečka zamiloval. Kenny je nádherný důkaz boží záludnosti a poťouchlosti. South Park je důkaz toho, kam až může lidská invence zajít. Je mi jasné, že za nadšené sledování South Parku skončím v pekle a budu nucen provozovat anální sex se Saddámem... Kenny, já tě nenávidím!!! ()

Galerie (3 963)

Zajímavosti (2 273)

  • I 13 let po odvysílání první epizody byl South Park s 3,5 miliony pravidelnými diváky stále nejsledovanějším pořadem na Comedy Central. (Ruuzha)
  • Hlava šéfa není nikdy vidět z profilu, a to ani v případě, že je tak natočen zbytek jeho těla. (Marten77)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

06.08.2021

14 filmů, 5 dalších seriálových sezón a navrch k tomu ještě nová videohra. Ano, čtete správně. Tvůrci South Parku Trey Parker a Matt Stone uzavřeli novou megadohodu se společností ViacomCBS, domovem… (více)

Další peklo na Zemi

Další peklo na Zemi

23.11.2008

Televizní South Park spěje ke svému konci. Trey Parker a Matt Stone sice mají podepsané smlouvy až do roku 2011, ale už teď pomýšlejí na stylové završení úctyhodně dlouho běžícího kresleného seriálu.… (více)

Reklama

Reklama