Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vzdálené galaxii se podaří z vězeňské planety uprchnout muži, odsouzenému k popravě. Ten se dostává na planetu Zemi, kde se setká s lidmi u kterých vyhledá pomoc. Následně nato je vyslán zabijácký stroj, aby uprchlého vězně zničil. Ale stroj nezničí pouze jeho, ale každého kdo se mu postaví do cesty... (Chupacabre)

Recenze (21)

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu kdo a pro koho takovéhle sračky točí. 1) Na doporučení uživatele misstakea jsem se podíval na názvy děl, které tato "přičinlivá céckařská perlorodka" (Jozef "choze" Blažek) jako producent, scenárista a režisér vyplodil a je fakt, že sama četba názvů je zajímavější, než díla sama. 2) Tak už vím, kdo, ale pořád nevím, pro koho. No...radši ty adresáty ani nechci poznat. 3) Přicházím z jiného světa. Uchopte vaporizační kvantifikátor, ale pozor! Má trojité OC! ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu důstojný nástupce sci-fi žanru dle vzoru Robot Monster. Nevím co bylo příšernější jestli děj a logika postav či nervy drásající tragická hudba. Tohle je fakt výpach. Ale jako humorné to nebylo špatné. Hlavně uprchlý vězeň budil spíš soucit než obavy a úhlavní zabiják byl strašidelný asi jako Jarde z Brtnice na ředitelské sesli. Patrně z takovýchto kvalitek čerpá Uwe Boll. Pro milovníky sci-fi musím dodat, že to s Alienem nemá ani zrnko (naštěstí) společného. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Vesmírny rebelantský mukel zdrhá z opustenej továrne alias galaktického väzenia, hodí po jednom z bacharov vrecko s pijavicami ktoré nazbieral vo svojej cele a v rakete ktorá má miesto ovládacích prvkov iba hudobný mixpult si to napikuje rovno do našej planéty. Zbytok filmu sa väčšinou tvári že v bolestiach umiera a podáva tak oduševnele chrčivo achkajúci výkon že som si aspoň tri krát myslel že je už konečne po ňom... Lenže to by potom nemalo zmysel aby po lesoch pobehovala tá heavy metalová roboženština v podprsenke z misiek na psie žrádlo a s futuristickým robertkom, respektíve lejzrovou zbraňou na ruke, ktorou podľa potreby režiséra ľudí podpaľuje či dezintegruje. No a tak po sebe s domorodcami ( americký burani a tridsaťročný tínedžeri ) strieľajú ( scéna so šípom v hlave kde robotka nechápe čo ju to pichá je jeden z tých zábavnejších detailov ) až príde šokantný zvrat ( ale ja som ho čakal, som dobrý ) kde si metalinda s muklom prehodia role a ukáže sa že to bol čistý hajzel! Scéna ako jeho odseknutá hlava umiera ( už zas ) a robí pri tom strašné ksichty by sa mala zapísať do histórie filmu hneď vedľa Jacka Nicholsona z Osvietenia! Fred Olen Ray nikdy nesklame... ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíce mne pobavily směšné plechovky na prsou hrdinky. Pár slušných triků. Asi 5. Ale jinak typické Béčko se spoustou hluchých míst, špatným nazvučením na postsynchronech a triky na amatérské úrovni. Prostě bída a utrpení. Takže nakonec potěšilo jen to, že do sbírky přibyl méně známý film a několikátý od F. O. Raye. Nevím, proč mám poznačeno 1989 Heritage Entertaiment, INC. Málo zábavný podprůměr. MGM 160808 8547/8846 ()

misstake odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou o půlnoci surfoval po tv kanálech... Naposledy, když jsem tohle dělal, objevil jsem na film+ skvost s názvem "Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka". Nemenší skvost jsem objevil tentokrát na MGM. V Alienatorovi je šílené úplně všechno. Kostýmy, herci, scénář, dialogy a ta hudba - panečku! To zůstává rozum stát, až se člověk zamýšlí, jestli se nachází na správné planetě. Smysl to nedává a vtipnost se bohužel ztrácí v nějaké neznámé dimenzi. Největším plusem tohoto filmu pro mě je, že jsem objevil režisére Freda Olena Raye. Četba názvů veleděl z jeho filmografie je opravdovým pohlazením pro mou zvrácenou duši. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Aj keď je ako autor hudby uvedený Chuck Cirino, jeho soundtrack bol vo filme nahradený dielom iného, anonymného skladateľa. (beso74)
  • Ako exteriéry vesmírnej väznice poslúžili zábery mesačnej základne zo seriálov UFO (od r. 1970) a Space: 1999 (od r. 1975). (beso74)

Reklama

Reklama